Deze week in GTST: Indra kruipt steeds dichterbij Richard
Bron: RTL / Geert de Lange

Deze week in GTST: Indra kruipt steeds dichterbij Richard

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Elke maandag blikt Sebastiaan vooruit op de komende week in GTST.

Die Indra toch. Zij is nog altijd een pion van het schaakspel van Janine. Ze lijkt er nog plezier in te hebben ook. Haar opdracht is helder: een breuk veroorzaken tussen Richard en Billy. Wanneer Indra een opdracht aanneemt als cateringmedewerkster, loopt ze haar ex, Richard weer tegen het lijf. Hij moet echter niets van haar weten. 

Even lijkt het plan alsnog te mislukken. Richard leek haar weg te willen sturen. Daaruit blijkt wel dat Indra nog altijd gevoelens heeft voor haar ex. Wanneer ze bijna in tranen vertrekt komt ze Billy tegen. De twee voeren een gesprek waarop Billy haar meeneemt naar haar werkplaats. Daar vertelt Indra over haar liefdesverdriet. 

Heel even lijkt het erop alsof ze laat weten wie haar ex is. Maar als ze dat verteld, is het hele plan over en uit. Voor Richard begint de spanning flink te stijgen. Hij voelt de druk van Indra met de dag groeien. Wat gaat hij doen met zijn gevoelens? Het is overduidelijk dat het hem ook niet bepaald koud laat. 

Wanneer Janine een gesprek voert met Indra door de telefoon, is Ludo getuige. Hij denkt op zijn beurt dat Janine met zijn therapeute praat. Voor Ludo houdt Janine nog altijd geheim waar ze mee bezig is. Wat gaat Ludo doen als hij hoort van de plannen van zijn vrouw? Janine houdt zich echt vast aan het plan. Maar is Indra wel helemaal te vertrouwen. 

Als Billy achter de identiteit van Indra komt, is het voorbij met haar huwelijk. De kans dat het misloopt is erg groot. Zeker nu Indra zo onvoorspelbaar is geworden. Het kan nog gevaarlijk spannend worden. Want wie trekt uiteindelijk aan het korte eind? Er zijn in feite alleen maar verliezers. 

De vraag is ook of Richard zich wel helemaal in kan houden. Gaat hij de fout in? Kan hij Indra weerstaan? Of zijn zijn gevoelens voor zijn ex simpelweg te groot. Het lijkt er bijna op dat Indra bevriend gaat raken met Billy. Dat is natuurlijk weer vragen om moeilijkheden.

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.