GTST-blog: Janine blijft hangen in haar wraakgevoelens
Bron: RTL / Geert de Lange

GTST-blog: Janine blijft hangen in haar wraakgevoelens

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Elke vrijdag blikt Sebastiaan terug op de voorbije week in GTST.

Het plan van Janine is aardig gelukt. Het is zelfs zo goed gelukt dat Billy en Richard uit elkaar zijn. Haar plan zorgde ervoor dat Indra, een ex van Richard, ging stoken in het huwelijk van hem en Billy. De twee belanden met elkaar in bed, slechts een paar weken na het huwelijk. De beelden die ervan gemaakt werden liegen niet. 

Maar voor Janine is het allemaal nog niet genoeg. Ze ervaarde genoegdoening, maar ze wil meer. Haar man Ludo is steeds meer de oude aan het worden. Toch wil ze dat Ludo zijn oude werk weer oppakt. Daar wil Ludo zelf niet zoveel van weten. Voor hem is het duidelijk; hij wil een nieuw hoofdstuk aan zijn leven toevoegen. 

Van de kunst naar de paardenwereld. Hier wil Janine liever niet te veel van weten. Zij wil nog altijd dat Ludo zijn veilinghuis terugkrijgt. Of dat gaat gebeuren is nog even de vraag. Wel is het duidelijk dat Richard zijn dagen heeft gehad. Hij is keihard aan de kant gezet, zowel zakelijk als privé. Voor hem is het allemaal te toevallig dat Indra plotseling opdook. 

Hij wil antwoorden op zijn vragen. Komt hij er bijvoorbeeld achter waar Indra ineens vandaan kwam? Via de moeder van Indra hoopt Richard op antwoorden. Deze vindt hij helaas niet. Zijn zoektocht ging verder. Leon hield ondertussen Janine op de hoogte van alles. Voor haar is het ook erg spannend. Wordt Indra gevonden en doet ze haar mond open?

Of Billy openstaat voor een gesprek is ook maar zeer de vraag. Of Billy het nu weet of niet, Richard is vreemdgegaan. Daar heeft Janine niets aan gedaan. De twee hadden overduidelijk nog gevoelens voor elkaar. Komen zij nu weer bij elkaar? Kan Richard wel zo ineens zonder Billy? Kan Billy wel zomaar verder zonder Richard? 

Alleen moet Janine nu niet te veel bezig blijven met Billy en Richard. Eindelijk is Ludo weer zo goed als de oude. Dat moet ze wel waarderen, want als er nu weer een reactie van Richard komt, is het dan allemaal voor niets geweest. Richard gaat allesbehalve blij zijn als hij van Indra hoort hoe de vork in de steel zit natuurlijk.

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.