Deze week in GTST: Valt Janine door Linda's actie door de mand?
Bron: RTL / Geert de Lange

Deze week in GTST: Valt Janine door Linda's actie door de mand?

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Elke maandag blikt Sebastiaan vooruit op de komende week in GTST.

De zorgen bij Linda om Janine groeien met de dag. Wanneer ze wil afspreken met Janine, geeft Janine aan al plannen te hebben gemaakt. Maar is dat wel helemaal waar? Via Lydia komt Linda erachter dat er iets niet helemaal klopt. Linda weet dat Janine plannen heeft om Richard en Billy terug te pakken.

Ondertussen speelt Janine nog altijd de onschuldige tegenover Indra. Langzaam maar zeker laat zij zich meer en meer inpakken door de goedbedoelde acties van Janine. Door Janine’s actie is Indra eerst haar baan kwijtgeraakt. Natuurlijk doet Janine alsof ze nergens vanaf weet. Mede door de hulp van Leon was dat vrij eenvoudig. 

Nog altijd heeft Indra geen idee wat Janine van plan is met haar. Maar bijna komt het allemaal uit. Linda wil met eigen ogen zien waar Janine mee bezig is. Ze komt net binnen als Janine bijna zover is het volledige vertrouwen van Indra te hebben. Ludo wil ook dat Janine stopt met haar soloactie. De twee lijken door de actie van Janine steeds verder van elkaar te drijven. 

Wat met de gevoelens van mensen speel je niet. Het lijkt wel alsof de woorden van Linda bij Janine binnenkomen. Met de woorden van Linda in het achterhoofd wil Janine het goedmaken met Linda. De twee kunnen nooit langs boos op elkaar blijven. Al snel maken ze het weer goed. Alleen blijft Janine nu bij Indra uit de buurt?

Voor Ludo is het ook meer dan duidelijk. Hij wil niet dat Janine zich nog met het plan bemoeit. Alleen heeft Janine zich al vastgebeten in Indra. Zij kan een belangrijke pion zijn in het schaakspel tegen Richard. Want reken er maar op dat hij zich doodschrikt als hij Indra ziet. Een mooi moment zou het zijn vlak voor het jawoord met Billy. 

Een huwelijk in Meerdijk kan gewoon nooit goed gaan. Zeker het huwelijk tussen Billy en Richard lijkt al te mislukken voor die al begint. Het vertrouwen winnen van Shanti en Rik was al een belangrijke stap. Maar dat is ook niet helemaal gelukt. Rik wil niet van het tweetal weten. Dus dat kunnen ze beide wel vergeten. 

Hoe dan ook worden het nog spannende tijden. Indra laat vast en zeker niet met zich sollen. Dus wie weet moet Janine ook wel oppassen voor Indra. Je weet maar nooit hoe ze zich ontwikkelt. Het lijkt niet een type dat zich met Janine tegen Richard vormt. Wie weet probeert ze hem wel te waarschuwen. Het wordt hoe dan ook een zeer spannende week in Meerdijk. 

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.