Deze week in GTST: Janine werkt samen met de vijand
Bron: RTL / Feriet Tunc

Deze week in GTST: Janine werkt samen met de vijand

Geschreven door Sebastiaan Boers

Elke maandag blikt Sebastiaan vooruit op de komende week in GTST.

Waar is Janine ineens mee bezig. Die vraag speelt deze week op in Meerdijk. Ze is woedend op Ludo, vanwege alle leugens. De laatste leugen gaat over Richard. Die zit nu onschuldig vast in Italië. Voor Janine is de maat meer dan vol. Het is blijkbaar tijd voor wraak? Alleen werkt Janine nu ineens samen te werken met Billy.

Ze houdt het natuurlijk geheim voor Ludo. Maar waar is Janine op uit? Wil ze Richard vrij krijgen? Wil ze Ludo nu achter de tralies? Om nu ineens samen te werken met je aartsrivaal? Dat gaat toch een stapje te ver. Billy is natuurlijk niet te vertrouwen. Zij heeft de moord op Leon op haar geweten. Gaat de samenwerking werken?

Familie Verduyn op Texel

Wat een gezellige week op Texel had moeten worden, begint niet heel goed. Steef heeft een familieweek op Texel georganiseerd. Alleen lopen de ruzies tussen Julian en Saskia hoog op.  Ook de komst van Merel zorgt voor de nodige spanningen. Het idee was heel leuk, maar de uitwerking is helaas mislukt.

Toch is het wel een manier om als gezin dichterbij elkaar te komen. Iedereen heeft er toch een goede hoop in. Iedereen, behalve, Roman. Hij zint op wraak naar het prille geluk van de familie Verduyn. Hij probeert om alsnog een breuk te veroorzaken tussen Saskia en Julian. Het stalken krijgt nu toch langzaam vorm. Is de familie Verduyn veilig voor Roman? Is hij een bedreiging voor de familie?

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.