Muziek Releases: Krezip, Dotter, Justin Bieber & Julia Zahra

Muziek Releases: Krezip, Dotter, Justin Bieber & Julia Zahra

Geschreven door Valérie Jonkers Laatste update:

Elke donderdag maakt Showbizznetwork.nl een selectie van de opvallendste muziek releases. 

Dotter - New Year

Het nieuwe jaar is begonnen, maar op de laatste dag van het oude jaar heeft de Zweedse zangeres Dotter nog een nieuw hitje uitgebracht. New Year gaat over 2020 en dit jaar, dat het een nieuw begin is en dat er het hopelijk beter uit zal zien. In 2018 deed Dotter mee aan de Zweedse voorronde voor het Songfestival. Helaas kwam ze niet verder dan de voorrondes. De zangeres liet haar niet uit de veld slaan en deed in 2019 een nieuwe poging.

Krezip - You Are Not Alone

Voor de mensen die zich de afgelopen tijd erg eenzaam hebben gevoeld, staat de Nederlandse band Krezip voor je klaar met het nummer You Are Not Alone. Het is een rustig, gevoelig en een krachtig nummer waar je bij stil staat. Dat heb je juist nodig in deze bijzondere tijd. Het is een goed plaatje en past precies in dit soort situaties.

A.P - Amsterdam

De Nederlandse Rapper A.P is de studio ingedoken en heeft het nummer Amsterdam uitgebracht. Het nummer is zeker niet geschrikt voor kinderen, maar Amsterdam heeft wel een goede beat. Wij zijn benieuwd of Amsterdam een hit kan worden.

Justin Bieber - Anyone

Justin Bieber is al een paar jaar niet meer weg te denken uit de muziekbusiness. Met zijn Canadese roots en zijn gouden stem verovert hij de hele wereld. Op zijn twaalfde begon Bieber met zingen en deed hij mee aan een lokale zangwedstrijd, waar hij tweede werd. Nadat hij voor zijn oma een liedje zong en de video viraal ging, werd hij wereldberoemd. Nu komt hij met de nummer Anyone. Een mooi nummer en zeker radio-waardig.

Julia Zahra - Love Reaction 

Oud-winnares Julia Zahra van de RTL4-talentenjacht The voice of Holland heeft een nieuw nummer uitgebracht. De zangeres was te zien in de vierde seizoen van The voice of Holland en zat in het team van Marco Borsato. Na het winnen van het programma was het even stil rondom de zangeres, maar nu is ze weer terug met het nummer Love Reaction.