Muziek Releases: Douwe Bob, Danny Vera, Trijntje Oosterhuis & Billy Elish

Muziek Releases: Douwe Bob, Danny Vera, Trijntje Oosterhuis & Billy Elish

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Elke donderdag maakt Showbizznetwork.nl een selectie van de opvallendste muziek releases. 

Douwe Bob – Hold On

Niemand minder dan Douwe Bob komt met nieuwe muziek. Zijn nieuwste single heeft de titel Hold On gekregen. Het is een vrij rustig nummer met mooie instrumenten. Echt een nummer die past bij Douwe. In ieder geval een nummer wat zeker vaak op de radio te horen zal zijn. Het refrein is in ieder geval heel erg mooi.

Danny Vera – The New Now

De stem van Danny Vera heeft Nederland positief verrast. Langzaam maar zeker groeit de bekende zanger van Veronica Inside uit tot een geliefde zanger. Zijn muziekstijl is heel erg mooi en slaat goed aan. Zijn nieuwste single, The New Now, is wederom een hit. Zijn stem komt helemaal tot zijn recht in het nummer. Echt een nummer voor op de radio. 

Trijntje Oosterhuis – What A Wonderful World

Daar is nieuwe muziek van Trijntje Oosterhuis. Nou helemaal nieuw is het niet. De zangeres komt met haar versie van het nummer What A Wonderful World. Haar versie is met recht bijzonder te noemen. Vooral door haar stem in combinatie met een prachtig orkest. Echt een heel gevoelig nummer wat het zeker goed zal gaan doen.

Billy Elish – Therefore I Am

Opnieuw een bijzonder nummer van een bijzondere zangeres. Billy Elish heeft een nieuw nummer uitgebracht. Therefore I Am is een vrij uniek nummer met een unieke melodie. Het past helemaal in de muziekstijl die bij haar past. Na Bad Guy is dit wellicht de volgende grote hit voor de zangeres. 

Julia Zahra – Remedy

Winnares van The Voice of Holland, Julia Zahra, heeft een nieuw nummer gelanceerd. Haar nieuwe nummer heeft de titel Remedy gekregen. Met haar gitaar in de hand zingt Julia een prachtig nummer. Het is een vrij rustig nummer wat helemaal past bij de zangeres. Het kan zo op de radio gedraaid gaan worden.