Muziek Releases: Tim Akkerman, Dolly Parton, Manuel Broekman & Katy Perry

Muziek Releases: Tim Akkerman, Dolly Parton, Manuel Broekman & Katy Perry

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Elke donderdag maakt Showbizznetwork.nl een selectie van de opvallendste muziek releases.

Tim Akkerman & The Ivy League - Love Burning

Door zijn deelname aan het AVROTROS-programma Beste Zangers staat Tim Akkerman weer vol in de schijnwerpers. Na zijn vertrek uit DI-RECT was het lange stil rondom de Haagse zanger, maar door Beste Zangers is hij weer helemaal terug, en hoe! In 2019 besloot hij het succes te delen met zijn vaste bandleden en dus treden zij sindsdien op onder de naam Tim Akkerman & The Ivy League. Afgelopen vrijdag lanceerde zij hun nieuwe single Love Burning, een heerlijk rocknummer.

Dolly Parton - Mary, Did You Know

Dolly Parton brengt ons aan het einde van de zomer alvast in de kerstsferen met haar nieuwe single Mary, Did You Know. Het nummer is de eerste single van haar gloednieuwe kerstalbum A Holly Dolly Christmas. Het nummer is weer een echte Dolly Parton-klassieker. A Holly Dolly Christmas wordt alweer het 47ste soloalbum van de countryzangeres. Haar voorlaatste album, I Believe in You, kwam drie jaar geleden uit. Het was dus weer de hoogste tijd voor een nieuw album!

POEN (Manuel Broekman) - Pornvibe

Misschien hadden wij 18+ bovenaan deze editie van Muziek Releases moeten zetten, want de debuutsingle van acteur en model Manuel Broekman is wel erg grof. We kennen Manuel vooral nog van de BNN-serie Feuten, maar nu gooit hij het over een andere boeg. Samen met Mario van der Velden vormt hij het nieuwe muziekduo POEN en brengt hij vandaag de grofgebekte single Pornvibe uit. Zelf noemen ze het ‘disco-reggaeton’, wij moeten er vooral nog even aan wennen.

Katy Perry - What Makes A Woman

Katy Perry is niet alleen bevallen van dochtertje Daisy, maar ook van haar nieuwe single met de toepasselijke naam What Makes A Woman. De zangeres maakte haar zwangerschap in maart bekend in de videoclip van Never Worn White, dus de release van What Makes A Woman vlak voor de geboorte van Daisy kan geen toeval zijn. Het is een heerlijk zoet liedje. In de clip wordt wel duidelijk wat een vrouw een vrouw maakt, want hier schittert Katy nog met haar prachtige babybuik.

Yentl en de Boer - Deze Zomer

Cabaretduo Yentl en de Boer zorgt er met hun nieuwe nummer Deze Zomer voor dat we nog even kunnen nagenieten van de zomer. Nu Yentl en de Boer vanwege corona niet konden optreden, hebben zij de tijd gebruik om een nieuwe single te maken. Deze Zomer kan zomaar nog een verlaat zomerhitje worden, want met het sombere weer van de afgelopen dagen verlangen we alweer terug naar de tropische temperaturen van begin deze maand. Het blijft lekker in je hoofd hangen.