Muziek Releases: Duncan Laurence, Cascada, Danny Vera & Edwin Evers

Muziek Releases: Duncan Laurence, Cascada, Danny Vera & Edwin Evers

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Elke donderdag maakt Showbizznetwork.nl een selectie van de opvallendste muziek releases. 

Danny Vera - The Weight

Na de megahit Roller Coaster is Danny Vera terug met nieuwe muziek. De Nederlandse zanger, bekend van Veronica Inside, heeft de single The Weight uitgebracht. Het is een vrij uptempo nummer met gitaarinvloeden. Echt een fijn nummer met een fijne stem. Een ideale hit om lekker bij weg te dromen. Wie weet wordt dit weer een hit voor Danny.

Cascada - I’m Feeling It (In The Air)

De Duitse band Cascada heeft een nieuwe single uitgebracht. Hun nieuwste single heeft als titel I’m Feeling It (In The Air) gekregen. Het is een fijn uptempo nummer zoals je van Cascada gewend bent. Met zo’n nummer had de band het zeker beter gedaan op het Eurovisie Songfestival. Want met het nummer Glorious scoorde Duitsland niet hele hoge ogen.

Duncan Laurence - Last Night

We blijven nog even bij het Eurovisie Songfestival. Niemand minder dan Duncan Laurence heeft een nieuwe single gelanceerd. Zijn nieuwste single heeft als titel Last Night. Het klinkt heel erg goed en erg internationaal. Hiermee gaat de Nederlandse zanger zeker een hit mee scoren. Wie weet zal hij het nummer zelfs spelen op zijn eigen bruiloft.

Edwin Evers - Het Gevoel

Misschien één van de bekendste radio-dj’s heeft een single uitgebracht. Edwin Evers komt met een single, Het Gevoel. Een bijzonder rock-achtig nummer. De melodie is in ieder geval aanstekend. Hoe grappig zou het zijn als hij de Alarmschrijf bij Radio 538's grote concurrent Qmusic zou worden. Een radio-dj die ineens een radiohit in handen heeft. Het zou zomaar kunnen gebeuren.

Demi Lovato - Still Have Me

Zangeres Demi Lovato heeft nieuwe muziek uitgebracht. Haar nieuwste single heeft de titel Still Have Me gekregen. Het is een vrij gevoelig en rustig nummer. Maar haar stem komt wel goed tot haar recht. Het is wel even iets anders dan Let It Go, bekend van de Disneyfilm Frozen. Of het een grote hit gaat worden, is nog even de vraag.