Muziek Releases: Duncan Laurence, 3JS en Noortje Herlaar, Jennifer Lopez & MEROL

Muziek Releases: Duncan Laurence, 3JS en Noortje Herlaar, Jennifer Lopez & MEROL

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Elke donderdag maakt Showbizznetwork.nl een selectie van de opvallendste muziek releases. 

3JS & Noortje Herlaar – River Deep, Mountain High

In de finale van The Masked Singer zongen Jan Dulles en Noortje Herlaat het duet al. Het moest uitgebracht worden als single werd er toen gezegd. Dat hebben zij nu dan ook gedaan. De 3JS hebben een duet met Noortje opgenomen. Hun versie van River Deep, Mountain High is een vrolijk en uptempo nummer geworden. Het kan zomaar eens uit gaan groeien tot een grote hit. 

Alanis Morissette – Happy Xmas

Zangeres Alanis Morissette heeft een kerstklassieker gecoverd. Haar versie van Happy Xmas klinkt heel bijzonder. Het nummer kan iedereen wel meezingen. Maar de stem van Alanis bij dit kerstnummer is wel even wennen. Toch is het één van de beste kerstnummers die ieder jaar weer op de radio te horen zijn. Of dat bij Alanis ook gaat gebeuren zal nog even moeten blijken.

Duncan Laurence & Fletcher – Arcade

Songfestival Winnaar Duncan Laurence heeft zijn songfestivalhit, Arcade, opnieuw uitgebracht. Dit keer met de hulp van Fletcher. Ze hebben er een soort duet versie van gemaakt. Het is wel even wennen om Arcade in duet versie te horen. Maar dat neemt niet weg dat het een heel goed nummer is.  

Jennifer Lopez – In The Morning

De Amerikaanse zangeres Jennifer Lopez heeft een nieuw nummer uitgebracht. Haar nieuwste single heeft als titel In The Morning. De melodie is bijna zomers te noemen. Misschien is deze release een paar maanden te vroeg. Dat neemt niet weg dat het een typisch Jennifer nummer is geworden. Het kan zo op de radio gedraaid worden.

MEROL – Knaldrang

Ja hoor, daar is MEROL weer. De Nederlandse zangeres met een opvallende songteksten heeft een nieuw nummer. Haar nieuwste single heet Knaldrang. De melodie is onwijs aanstekelijk. De tekst is weer typisch voor MEROL. Na haar hitsingle, Lekker Met De Meiden, kan dit zomaar weer een hit gaan worden voor ‘onze’ MEROL.