Muziek Releases: Montana Tucker, Nienke Plas & Missy Elliott

Muziek Releases: Montana Tucker, Nienke Plas & Missy Elliott

Geschreven door Laatste update:

Elke woensdag maakt Showbizznetwork.nl uit alle muziek die er elke week wordt uitgebracht een selectie van de opvallendste nieuwe muziek releases van deze week.

Montana Tucker - Hola

De knappe Amerikaanse zangeres Montana Tucker heeft een hip dance-nummer uitgebracht, genaamd Hola. Het is een vrolijk nummer, waar je meteen van wil dansen. Montana is een echte alleskunner. Naast zangeres is Montana ook nog eens een danser, songwriter én model. Tucker was nog maar acht jaar toen zij haar modellen-carrière begon.

Mario - Closer

Closer is het nieuwe spetterende nummer van R&B-zanger Mario. Closer is Mario zijn eerste single sinds de release van zijn album Dancing Shadows in 2018. De afgelopen twee jaar deed hij het iets rustiger aan, maar nu is hij weer helemaal terug van weggeweest met veel nieuwe muziek. Het eerste pareltje is Closer.

Nienke Plas - Player

Nienke Plas is niet meer weg te denken uit de Nederlandse showbizz. Haar bekendheid begon op 3 mei 2016, nadat zij een video opnam waarin zij haar frustraties uitte: haar vriend was op een feestje waar Lady Gaga (haar grote heldin) optrad en zij zat helaas thuis op de bank. In 2018 maakte ze haar debuut als zangeres met de single Vrijdag. Vorige week vrijdag bracht zij haar nieuwe single Player uit.

Missy Elliott - Cool Off

Voor coole muziek moet je bij Missy Elliott gaan. Mellisa (Missy) Annette Elliott, zoals ze echt heet, is geboren op 1 juli 1971. Elliott brak eind jaren 90 door. Met meer dan 30 miljoen verkochte platen op haar naam behoort de rapster tot de grootste vrouwelijke hiphop-artiesten van de laatste tien jaar. Cool Off wordt ongetwijfeld weer een klassieker.