Muziek Releases: Maan, Emma Heesters, Miley Cyrus & Latifah

Muziek Releases: Maan, Emma Heesters, Miley Cyrus & Latifah

Geschreven door Valérie Jonkers Laatste update:

Elke donderdag maakt Showbizznetwork.nl een selectie van de opvallendste muziek releases. 

Maan - Sukkel Voor De Liefde

Sinds het winnen van het zesde seizoen van de RTL4-talentenjacht The voice of Holland in 2016 is zangeres Maan niet weg te denken uit de muziekbusiness. Als klein meisje droomde ze er al van om op grote podia te staan. Na verschillende hits brengt Maan nu een cover uit van Sukkel Voor De Liefde van The Opposites.

Sia - Hey Boy

De Australische zangeres Sia heeft zingen niet van een vreemde. Haar vader Phil Colson is een echte musicus. Met haar nieuwe nummer Hey boy komt Sia weer hoog binnen in de hitlijsten. Het is een prachtig nummer en zeker radio waardig!

Emma Heesters - Als De Eerste Sneeuw Valt 

Beste Zangers heeft een hoop deuren geopend voor Emma Heesters. In haar eerste kerstsingle Als De Eerste Sneeuw Valt bezingt Emma dat ze net als iedereen verlangt naar kerstmis en dan graag bij haar grote liefde wil zijn. Het is een vrolijk nummer, dat je lekker de kerstkriebels bezorgt.

Miley Cyrus & Dua Lipa - Prisoner

De voormalige Disney-ster Miley Cyrus is samen met zangeres Dua Lipa de studio ingedoken voor de nieuwe single Prisoner. De Amerikaanse zangeres is vooral bekend door jeugdserie Hannah Montana op Disney Channel, die in maart 2006 startte en eindigde op januari 2011. Nu scoort zij hit na hit. Ook Prisoner is weer heerlijk!

Latifah - Verledentijd

De Nederlandse rapster Latifah heeft een nieuw nummer uitgebracht, genaamd Verledentijd. Latifah heeft al een hoop meegemaakt in haar leven en dat bezingt ze in haar nieuwe single. Het is een krachtig, mooi nummer, met een goede beat.