Kanniewaarzijn in september weer te zien

Kanniewaarzijn in september weer te zien

Geschreven door Sebastiaan Boers

Een van de leukste consumentenprogramma van de VARA, Kanniewaarzijn, keert in september weer terug op televisie. Presentatrice Astrid Joosten gaat op geheel eigen wijze op zoek naar de verhalen achter consumentenproblemen. Dit doet zij echter niet alleen, zij krijgt wekelijks hulp hierbij.

Naast Astrid zijn Plien van Bennekom, Patrick Stoof, Annick Boer en Martin van Waardenberg iedere week te zien. Zij kruipen iedere week weer in verschillende typetjes. Echte verhalen van consumentenzaken worden nagespeeld met een vleugje humor.

Het doel van dit consumentenprogramma is om het probleem in kaart te brengen. Dankzij de humor van Kanniewaarzijn krijgen de consumenten vaak een goede oplossing aangeboden. Door de inzet van Astrid en haar team lijken de problemen als sneeuw voor de zon op te lossen. 

Het afgelopen seizoen wist wekelijks ruim één miljoen kijkers te bereiken. De concurrentie is dan volop aanwezig. Rond de klok van 22.30 uur is Humberto Tan te zien met zijn dagelijkse talkshow, RTL Late Night. SBS6 heeft haar kijkcijferkanon op dat moment geprogrammeerd, Hart van Nederland.

Vanaf 4 september is Kanniewaarzijn iedere vrijdag te zien rond 22.30 uur bij de VARA op NPO 1.

Bekijk Kanniewaarzijn terug via TV Blik.