Pierre Bokma komt Kanniewaarzijn team versterken

Pierre Bokma komt Kanniewaarzijn team versterken

Geschreven door Sebastiaan Boers

Acteur Pierre Bokma is komend seizoen in Kanniewaarzijn te zien. Dit nieuws is te lezen in Mijn VARA, een speciaal minigids voor VARA leden. Vanaf dinsdag 5 september is het satirische consumentenprogramma van de VARA terug met een nieuw seizoen. In het nieuwe seizoen zal Pierre het huidige Kanniewaarzijn team gaan ondersteunen.

Pierre is vooral bekend van de comedyserie Het Schaep (KRO-NCRV) en van Rundfunk (KRO-NCRV). In Het Schaep speelde hij de rol van Kootje. In Rundfunk kroop Pierre in de huid van de Duitse leraar meneer Heydrich, die toch wel één van de unieke personages van deze serie was. Rundfunk is ontstaan tijdens 3LAB, een plek om nieuwe programma's aan de kijker te presenteren. 

In Kanniewaarzijn stelt presentatrice Astrid Joosten verschillende consumenten problemen aan de kaart. Haar team speelt een scene zo realistisch mogelijk na, met een flinke dosis humor. Maar vaak zijn de gespeelde scenes ook echt gebeurd. Uiteindelijk proberen Astrid en haar team om deze problemen zo goed mogelijk op te lossen. Daarnaast neemt Astrid ook het bijzonderste consumentennieuws met de kijker door.

Het huidige Kanniewaarzijn team bestaat uit Plien van Bennekom, Annick Boer, Leo Alkemade en Bart Rijnink. Zij krijgen vanaf september hulp van Pierre. Dat zal ongetwijfeld voor veel hilariteit zorgen. Vooral in Rundfunk zorgde Pierre voor de nodige hilariteit.

Kanniewaarzijn is vanaf 5 september weer iedere dinsdagavond om 22.20 uur te zien bij de VARA op NPO 1.

Foto: Stijn Hoekstra