Kanniewaarzijn sluit seizoen af met ruim 900.000 kijkers

Kanniewaarzijn sluit seizoen af met ruim 900.000 kijkers

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Een van de leukste consumentenprogramma's, Kanniewaarzijn, zit er alweer op. De weken vlogen voorbij, met de leuke typetjes die Kanniewaarzijn wekelijks aan de kijker liet zien. De scene's zijn altijd gebaseerd op waargebeurde verhalen van gedupeerde consumenten.

Gelukkig is daar Astrid Joosten om deze verhalen in beeld te brengen. Vrijdagavond keken er 925.000 mensen naar de laatste aflevering van dit seizoen. Met deze kijkcijfers staat Astrid op de negende plek in de kijkcijfer top 25. Het marktaandeel voor de VARA komt uit op 12,7 %.

Maar ook eerder op de avond was Astrid te zien. Op NPO 2 presenteerde ze de quiz 2 voor 12. In deze quiz strijden twee teams tegen elkaar. Maar dit alles moet wel in een bepaalde tijd. Als de klok 12 uur slaat, is het voorbij. Vrijdagavond keken er rond 20.30 uur 842.000 mensen naar deze quiz. 

Met deze kijkcijfers staat Astrid met 2 voor 12 op plek 12 (heel toevallig) in de kijkcijfer top 25. De concurrentie was voor Astrid rond 20.30 uur enorm hoog. Toch bleef ze overeind staan met haar quiz. De VARA ziet met deze kijkcijfers een marktaandeel binnen komen van 12,7 %.

Bekijk Kanniewaarzijn terug via TVblik.