Gaby Blaaser presenteert Campinglife

Gaby Blaaser presenteert Campinglife

Geschreven door Sebastiaan Boers

Een mooie kans voor actrice Gaby Blaaser. Zij mag binnenkort Campinglife gaan presenteren met Sander Janson. Sinds 28 november 2014 is Gaby te zien in de soap Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST) als Sacha Kramer, het zusje van Thijs, gespeeld door Miro Kloosterman.

Gaby neemt het stokje over van Yvonne Coldeweijer, ook bekend als Keet! van Telekids (RTL 8). Het is nu de derde wisseling van presentatieduo's in nog geen drie jaar tijd.

Campinglife begon in 2002 met Sander en Corine Boon. Dit televisie duo presenteerden het twee jaar samen. Daarna kwam Marit van Bohemen die het stokje van Corine overnam. Zij stond ruim vier jaar aan de zijde van Sander.

In 2008 nam Jessica Mendels de presentatie voor haar rekening. In totaal ging zij ook vier jaar op pad met Sanders over allerlei campings.  In 2012 reisde Sanders heel kort met René Pluijm door Europa.

Een jaar, in 2013, later was daar Gigi Ravelli, ook een actrice uit GTST. Zij verliet de soap in november 2014 als Lorena. In GTST werd ze opgevolgd door Gaby, die nu ook nog eens in het oude huis van 'Lorena' woont. Het lijkt wel alsof Gaby in de voetsporen van Gigi stapt.

Wanneer Gaby te zien zal zijn in Campinglife is nog niet bekend.

Bekijk CampingLife terug via TV Blik.