Gaby Blaaser binnenkort te zien in GTST!

Gaby Blaaser binnenkort te zien in GTST!

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Actrice Gaby Blaaser is binnenkort te zien in de Nederlandse soap Goede Tijden Slechte Tijden (GTST). De 28-jarige actrice, bekend van onder andere  de jeugdserie Spangas, gaat nu in GTST spelen. In GTST zal Gaby de rol van Sacha Kramer gaan spelen. Sacha is het jongere zusje van Thijs Kramer (Miro Kloosterman). Miro maakte in september 2014 ook zijn debuut in de soap.

De komt van Gaby zorgt voor een frisse nieuwe wind in GTST. Donderdagavond was Gigi Ravelli (voorlopig) voor het laatst te zien als Lorena. Zij stopt na zeven jaar met GTST.

Naast Gaby is sinds een aantal weken nog een nieuwe actrice te zien in de soap. Actrice Barbara Sloesen is te zien als Anna Brandt.

Gaby zal vanaf 28 november 2014 te zien zijn in Meerdijk. Of het hier gaat om een gastrol of een vaste rol is nog niet bekend. De soap krijgt weer nieuwe inwoners, nu er al flink wat inwoners zijn vertrokken uit de soapstad. Naast Lorena, zijn ook Rik en Nuran niet meer te zien.

Vooral de mannen van Meerdijk vinden Sacha maar wat leuk en willen haar graag beter leren kennen. Onder andere is Noud (Ruud Feltkamp) bijzonder geïnteresseerd in haar. Maar het blijkt dat Sacha al een vriend heeft.

De rol van Sacha heeft niets te maken met het vertrek van Gigi. Het betreft een compleet nieuwe verhaallijn, aldus RTL Boulevard.

Goede Tijden Slechte Tijden is iedere werkdag rond 20.00 uur te zien bij RTL 4.