Sander Janson: ''Gaby is een blijvertje''

Sander Janson: ''Gaby is een blijvertje''

Geschreven door Sebastiaan Boers

Zaterdagavond stonden Sander Janson en Gaby Blaaser op het podium in Playback je gek. Zij traden samen op voor de Hartstichting. Met een spetterend optreden playbackten Sander en Gaby het nummer Love is an open door uit de Disney film Frozen.

In totaal zagen 1.173.000 mensen hoe Sander en Gaby dit liefdesnummer playbackten. Het playbacken zelf ging de twee elkaar bijzonder goed af. Voor Gaby is het inleven in een rol niet meer dan normaal. Zij speelt al een aantal maanden de rol van Sacha Kramer in Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST). 

Voor het optreden haalden de twee een geldbedrag op van maar liefst €10.000,-. Sander en Gaby genoten zichtbaar van elkaars gezelschap. Gaby is de nieuwe presentatrice van Campinglife. Zij volgt daarmee Yvonne Coldewijn op die er mee gestopt is.

Daarvoor reisde Sander campings af met onder andere Corine Boon, Marit van Bohemen, Jessica Mendels en René Pluijm. Iedere keer bleven de vrouwen niet echt lang bij Sander, maar daar leek Gigi Ravelli verander in te brengen. Net als Gaby is Gigi ook vooral bekend van GTST. Daarin speelde ze de rol van Lorena.

Voor presentator Sander staat het vast ''Gaby is een blijvertje'', gaf hij aan in Playback je gek. Voor Gaby was dit een verrassing om te horen, zo liet haar reactie zien. Sander vervolgde: ''maar dat heb ik niet altijd voor het zeggen''. Hiermee houdt het in dat Sander erg gesteld is op de blonde Gaby.

In het nieuwe seizoen van Campinglife zal Gaby voor het eerst te zien zijn als nieuwe vrouwelijke presentatrice. Wanneer het nieuwe seizoen te zien is bij RTL 4 is nog niet bekend gemaakt. Hoe Gaby het zal gaat doen zal blijken uit de afleveringen van het nieuwe, aankomende, seizoen.

Bekijk Campinglife terug via TVblik.