Vanavond op tv: RTL5 start met dagelijks live-programma 112 Vandaag
Bron: RTL

Vanavond op tv: RTL5 start met dagelijks live-programma 112 Vandaag

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

RTL5 start vanavond met het dagelijkse live-programma 112 vandaag. Presentatoren Kirsten Westrik, Pim Sedee en Gallyon van Vessem praten de kijker vanuit de studio dagelijks bij over de 112-meldingen in het land. In de studio schakelen zij met verslaggevers in het land en worden zij bijgestaan door verschillende experts, waaronder Ellie Lust.

Iedere dag komen er meer dan 8000 meldingen binnen bij ons nationale noodnummer 112. In 112 Vandaag staan de oproepen van die dag centraal. Welke verhalen gaan erachter schuil, wat gebeurde er precies en hoe gaat het nu met de betrokkenen? Onze verslaggevers zijn ter plaatse en laten de impact van de gebeurtenis op alle betrokkenen zien. 

"Het programma 112 Vandaag past naadloos binnen de aangescherpte koers die we met RTL 5 hebben ingezet, waarbij we echte verhalen van echte mensen brengen", zegt Wim ter Laak, contentmanager van RTL5. "Ik ben heel blij dat Kirsten, Pim, Gallyon en Ellie vanaf nu dagelijks een vast anker op de doordeweekse tv-avond van RTL 5 gaan vormen."

112 Vandaag is vanaf vanavond, elke werkdag, om 21.30 uur te zien bij RTL5.