Mollenjacht: Deed Charlotte hier nou de joker na?

Mollenjacht: Deed Charlotte hier nou de joker na?

Geschreven door Shannen Stolte Laatste update:

Het 21ste seizoen van Wie is de Mol is alweer bijna ten einde! Miljoenen molloten buigen zich weer over de bekende vraag. Op Twitter denken zij hardop mee. Elke dinsdag verzamelen wij de opvallendste, leukste en meest interessante hints en theorieën.

Als we weer kijken naar follow the money. Dan zien we dat Charlotte in deze aflevering eigenlijk geen geld heeft opgehaald, nou zeg maar helemaal niks. 

Renée heeft in de afgelopen aflevering een bloem in het haar. Hier ziet iemand dit weer terugkomen in de volgende aflevering bij de tweede opdracht. Zou dit toeval zijn?

Hierbij hebben ze gekeken naar de puzzel stukjes van deze opdracht. Door alles na te gaan denken ze dat het dus Splinter of Renée is. Splinter is naar huis en daardoor blijft alleen nog Renée over. 

Deze hint wordt nu in de gaten gehouden. Dit was de bekendmaking van de kandidaten voordat Wie is de Mol officieel begonnen was. Hierbij denken ze te zien dat Renée de woorden: Ik ben de mol, ook echt uitspreekt. 

Het lijkt wel alsof Charlotte hier de handen van de joker na doet. Er werd eerder ook al gespeculeerd dat ze hetzelfde hupje maakte in begin van de opdracht. 

Deze week zijn er vast weer veel punten verloren gegaan doordat Splinter naar huis moest. Charlotte maakt een goeie impressie van hoe dat geweest zou zijn!

Dit is ook onze voorspelling voor volgende week.