Mollenjacht: Waarom draait Tygo die tonnen om en kan je nog punten op hem inzetten?

Mollenjacht: Waarom draait Tygo die tonnen om en kan je nog punten op hem inzetten?

Geschreven door Vincent Popken Laatste update:

Volgende week krijgen we dan eindelijk antwoord. Miljoenen Molloten buigen zich weer over de bekende vraag. Op Twitter denken zij hardop mee. Elke week verzamelen wij de opvallendste, leukste en meest interessante hints en theorieën.

Tijdens de eerste opdracht konden de kandidaten dichterbij de mol komen. Hij heeft namelijk hoogstpersoonlijk op de spiegels geschreven. Is dit het handschrift van Jeroen?

Na het afscheid van Peggy werd ook bij de tweede opdracht flink gemold. Tygo gaf Nikkie de schuld van het wegmoffelen van de letter I, maar deed hij dat niet zelf?

In de laatste opdracht rijden de drie overgebleven kandidaten in een treintje door een mijn. Ze stellen elkaar vragen en één van de vragen aan Nikkie was: wat is je grootste geheim? Inmiddels weten we wat haar echte grote geheim is, maar droeg ze daar nog een geheim bij zich?

Ondanks dat presentator Rik van de Westelaken onthult heeft dat Tygo de mol niet is geloven veel mensen het niet. Want in de app kun je nog steeds punten op hem inzetten (als je die nog had...).