GTST-blog: Verliefde Tiffy maakt een lastige beslissing
Bron: RTL / Geert de Lange

GTST-blog: Verliefde Tiffy maakt een lastige beslissing

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Elke vrijdag blikt Sebastiaan terug op de voorbije week in GTST.

Die arme Tiffy toch. Haar gevoelens voor Daan onder controle brengen heeft geen zin. Ze is tot twee keer toe met hem het bed ingedoken. Dat is niets voor haar om zichzelf zo te verliezen. Maar als je verliefd bent doe je soms rare dingen. Na de eerste keer hoopte Tiffy op iets moois tussen haar en Daan. Al snel komt ze bedrogen uit. Daan wilde haar alleen maar voor de ‘fun’. Hij staat niet open voor een nieuwe relatie. 

Dat komt keihard aan bij Tiffy. Om samen onder één dak te wonen vindt ze dan ook lastig. Ze besluit om bij haar vader, Anton, en Linda aan te kloppen. Zij en Wolf zijn meer dan welkom. Alleen moet Lucas nog op de hoogte worden gebracht. Tiffy wil vooral rust voor zichzelf en nadenken over wat ze wil doen.

Wanneer Lucas hoort van de ‘romance’ tussen de moeder van zijn zoon en Daan is hij woedend. Hij wil juist dat Daan vertrekt en niet Tiffy. Dit wil Tiffy op haar beurt niet hebben. Zij heeft tijd nodig om tot een oplossing te komen voor haar gevoelens. Dan komt haar vader ineens met een goed, vaderlijk, advies. 

Hij raadt zijn dochter aan om er eens even tussenuit te gaan. Dat idee spreekt Tiffy wel aan. Ze besluit een ticket te boeken naar een eiland. Ver weg van iedereen en alles. Alleen is Lucas niet helemaal opgelucht. Hij kan de twee niet missen en wil dolgraag mee. Maar Tiffy is heel duidelijk, ze wil echt alleen met Wolf weg. 

Deze klap komt bij Lucas keihard binnen. Hoe kan hij nu zolang zonder Wolf en zonder Tiffy? Hierop besluit Tiffy dat Lucas gewoon mee kan. Ze maken er samen gewoon een mini vakantie van. Alleen komen ze nog wel weer terug naar Meerdijk? Of eindigt het zo voor het jonge gezin? Dat Lucas vertrekt uit Meerdijk staat al lange tijd vast. Maar nu lijkt het erop alsof hij Tiffy en Wolf meeneemt. 

Of komt Daan nog op tijd om Tiffy tegen te houden? Ontwikkelt hij misschien ook gevoelens voor Tiffy? Of heeft hij slechts iemand nodig die hem helpt om zijn dochter, Louise, terug te krijgen? Want voor Daan zelf ziet het er momenteel ook niet zo best uit allemaal. De tijd zal het gaan leren.

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.