Omroep PowNed heeft benodigde 50.000 leden
Bron: Hans Tak

Omroep PowNed heeft benodigde 50.000 leden

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Omroep PowNed heeft de benodigde 50.000 leden binnen voor een volwaardige plek in het publieke bestel. Dat heeft de omroep dinsdag laten weten. Met exact 58.027 leden op de teller heeft de omroep de bepalende grens afgelopen week ruimschoots gepasseerd.  

Voorzitter Dominique Weesie: “Ik ben heel trots dat wij voor de derde keer in ons bestaan het benodigde aantal leden hebben weten binnen te halen. En met het huidige aantal van bijna 60.000, zijn we groter dan ooit. We zijn nu aspirant-omroep af en dat houdt in dat wij straks drie keer zo groot gaan worden. Daarmee is PowNed niet meer weg te denken uit het publieke bestel.”

Om het voortbestaan van de omroep te garanderen was PowNed genoodzaakt in 2020 toch weer te gaan ledenwerven. Weesie is alle leden dankbaar voor hun support en kijkt uit naar het volgende hoofdstuk. “We gaan keihard aan de bak om van de omroep een nog groter succes te maken, zodat we de netwerkgeneratie nog meer programma's kunnen bieden. Met extra zendtijd, nieuwe gezichten en een onstuitbare energie bij alle omroepmedewerkers, gaat dat zeker lukken.”