Rijmend De Week Uit: Bij Forum voor Democratie is gedoe, van mij krijgt Baudet de roe

Rijmend De Week Uit: Bij Forum voor Democratie is gedoe, van mij krijgt Baudet de roe

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Showbizz Piet is weer in het land. Er is dus weer een hoop aan de hand.

Forum voor Democratie

Beste Thierry Baudet wat is er toch allemaal aan de hand? Een hoop gedoe in Nederland. Eerst stap je uit de partij. Maar mee maakte je veel mensen blij. Een dag later keer je weer terug. Je partijleden reageerden nogal stug. Het moddergooien is nu echt begonnen. Wie heeft er nu uiteindelijk gewonnen? Dit wil je toch niet voor je partij? Het is nu echt meer ‘ik’ in plaats van ‘wij’. 

Maar goed: veel partijleden stappen nu op. De hele partij staat op zijn kop. Vorig jaar was je zo groot. Nu eten jullie niet eens meer brood. Ruzie hier, ruzie daar. Samenwerken is zo’n mooi gebaar. Zelfs Theo Hiddema houdt het voor gezien. Hij telde toch een beetje voor tien. Ik zie het somber in voor deze partij. Want van ruzie wordt niemand blij. 

Humberto Tan

Goed nieuws voor Humberto Tan. De presentator die behoorlijk veel kan. Hij is volgend jaar weer te zien op de late avond van RTL 4. Dat geeft de presentator heel veel plezier. Samen met Eva en Beau is hij te zien op de late avond. Nu is het balletje weer rond. Hij krijgt een nieuwe kans van Peter. Wie weet, weet hij het nu wel beter. 

Ik geloof in mij

Opvallend nieuws bij SBS6. Let op want het is een wijze les. Het programma, Ik geloof in mij, krijgt een tweede seizoen. SBS6 dacht ‘dat moeten wij gewoon doen’. Op de vrijdagavond was het vaak te zien. Rond de klok van half tien. Veel mensen keken niet, maar dat interesseert de zender geen biet. Tegen The Voice kan niemand op. Dus voor SBS6 is dit gewoon top.

Martien Meiland

Nog meer nieuws over SBS6. Dat is ook een wijze les. Even geen Martien Meiland meer. Dat doet veel kijkers vast heel erg zeer. In het nieuwe jaar is het even klaar voor Martien. SBS6 houdt het even voor gezien. Ik snap dat wel hoor. Dat zingen de Pieten massaal in koor. Tijd voor iets nieuws, tijd voor verandering. Dat is stiekem toch wel een ding.

Tot volgende week.