Rijmend De Week Uit 2015 - Editie 1

Rijmend De Week Uit 2015 - Editie 1

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

''Rijmend sluiten wij de week af,
daar is de Sint alweer met zijn staf.
Rijmen maakt ons meer dan blij,
team Showbizznetwork; ja dat zijn wij''!

Het Sinterklaasjournaal is weer te zien op televisie. Alles weer verzorgd door de NTR en is te zien bij NPO 3. Iedere dag een nieuw Journaal met Dieuwertje Blok, met een broek en zonder een rok. Daarvoor is het veel te koud, pas maar op en wees niet stout.

Zwarte Piet discussie barst veel los in Nederland. Toch zet de Goedheiligman weer voet aan de waterkant. Sinterklaas zette voet aan wal, zwarte Piet speelt met een bal. In Meppel kwamen zij allen aan, samen zagen zij aan de kant vele mensen staan.

SBS6 komt met iets magisch, het is bijna tragisch. Heel veel Bekende mensen, met allemaal zo hun eigen wensen. Van Patricia Paay tot aan Peter R de Vries, alles behalve die ene volkszanger, Dries. Ook Boer Geert is van de partij, dat maakt de kijkers van Boer Zoekt Vrouw ontzettend blij.

Holland's Got Talent keer terug op de buis, gezellig met zijn alles voor de televisie in een warm huis. Dit seizoen wordt het even anders dan normaal, een vier koppige jury, zo sterk als staal. Gordon en Chantal Janzen zitten samen met Dan Karaty en Angela Groothuizen op een stoel, dat wordt ongetwijfeld een vrolijke boel. Allemaal te zien bij RTL 4, dat zorgt hoe dan ook voor heel veel plezier.

De nieuwe K3 zingt vrolijk een lied, dat is een vrolijk nummer zonder verdriet. In België staat de meiden al op nummer één, dat vindt Adele niet leuk maar gemeen. Zij staat in Nederland nog wel bovenaan, maar hoe lang zal ze daar nog blijven staan?

Buddy Vedder gaat samenwerken met een zangeres, daar wordt op geproost met een fles. Zij praten samen gezellig over muziek, voor een jeugdig publiek. Hoe gaat Nederland scoren, gaan wij ons aan de uitslag misschien storen? Ook wist Buddy te winnen met een kaartje, dat krijgt ongetwijfeld een vervolg met een staartje.

Een opvallend nieuwtje deze week over Wie is de Mol?! Niets is de AVROTROS te dol. Het vertrekt van de donderdag, of dat ook zomaar mag? Vanaf 2016 op een andere dag in de week, laten zij hun de donderdagavond in de steek.

Iedereen zet weer als vanouds zijn schoen, dat is wat iedereen al jaren blijft doen. Dankzij de Sint en zijn Pieten, mogen wij weer even genieten. Een feest voor iedereen; voor jou en mij, dat maakt ons allen ontzettend blij. Vieren doen wij niet alleen, blijf het vieren en wees niet gemeen.

Hiermee is de eerste editie van Rijmend De Week Uit 2015 een feit. Volgende week zondag zal er weer een nieuwe editie te lezen zijn. Zorg dat je die niet mist! Rijmend sluiten wij de week af, daar is de Sint weer met zijn staf.