GTST-blog: Judith stookt in een goed huwelijk
Bron: Geert de Lange

GTST-blog: Judith stookt in een goed huwelijk

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Elke vrijdag blikt Sebastiaan terug op de voorbije week in GTST.

Wat is Judith toch van plan? Nu is ze weer bezig om Anton en Linda uit elkaar te krijgen. Dat is haar nog bijna gelukt ook. Nadat Judith over het verleden van Anton hoorde, bedacht een sluw plannetje. Ze maakte een fake account aan op een datingsite. Hieruit zou blijken dat Anton een affaire wil gaan starten. 

Meteen licht Judith Linda in over haar vondst. Ze zou zelf op een datingsite zitten en Anton per toeval hebben ontdekt. Bij Linda gaan de alarmbellen af. Zou het echt kunnen dat Anton een ander wil? Hij is namelijk al eens vaker vreemdgegaan in het verleden. Een confrontatie durft Linda nog niet echt aan, dus bedenkt ze zelf iets. 

Linda maakt zelf een profiel aan op de datingsite. Ze heeft meteen een match met ‘Anton’. Voor haar reden genoeg om Anton nu wel te confronteren. Hij is zich van geen kwaad bewust. Hoe kan Linda nu denken dat hij vreemd wil gaan? Ze hebben niet door dat Judith blij is met de ‘ruzie’ tussen Anton en Linda. Ze heeft echter niet door hoe het echt zit. 

De band tussen Anton en Linda is sterk. Daar komt niet zomaar iemand tussen. Waar zal Judith de volgende keer mee gaan komen? Ze is wel een gevaar voor Anton en Linda. Ze heeft zich voorgedaan als Linda en zo medicijnen weten te bemachtigen. Wat is Judith voor een vrouw? Moeten Anton en Linda zich langzaam maar zeker zorgen gaan maken? Judith kan wel een uit gaan groeien tot een nieuwe Loes. Iemand die een groot gevaar kan vormen…

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.