GTST-blog: Het lot van Anton ligt in de handen van Judith

GTST-blog: Het lot van Anton ligt in de handen van Judith

Geschreven door Sebastiaan Boers

Elke vrijdag blikt Sebastiaan terug op de voorbije week in GTST.

Het bleef een zeer spannende week voor Anton en Linda. Niemand wist wat er met Anton aan de hand was. Eindelijk leek Linda in te gaan zien wat voor iemand Judith was. Zij speelde met het leven van Anton. Ze had hem onder valse informatie naar een verlaten boerderijtje gelokt. Eenmaal binnen was het al snel mis. 

Gelukkig wist Tiffy achter informatie van Judith te komen. Zo wist zij achter het adres van het boerderijtje te komen. Eenmaal binnen ging Tiffy op zoek naar haar vader. Ze vond allerlei sporen van Anton, maar hemzelf wist ze niet te vinden. Ze was akelig dichtbij haar vader. Anton zelf vocht voor zijn leven. Hij had bonen gegeten met rattengif(!). Hierdoor raakte hij al snel buiten bewustzijn. 

Wanneer Judith bij Linda opduikt is Linda woedend. Zij heeft nu eindelijk in de gaten dat Judith niet te vertrouwen is. Dan gaat alles in een sneltreinvaart. Judith slaat Linda neer met een golfstick. Daarna maakt ze zich snel uit de voeten. Ze wil van Anton af, die zelf ook zijn bewustzijn aan het verliezen is. Volledig in paniek weet Judith zich geen raad meer. 

Tiffy is onderweg naar Linda. Ze vindt Linda bewusteloos op de grond. Nu weten ze het beiden zeker dat Judith achter de verdwijning van Anton zit. Maar de grote vraag is nu waar is Anton? Voor Judith is het nu meer dan duidelijk. Ze kan geen kant meer op. Een moord wil ze niet op haar geweten hebben. Ze besluit Anton te ‘dumpen’ in het ziekenhuis. 

Niet veel later krijgt Linda een telefoon vanuit het ziekenhuis. Anton is gevonden en wordt onderzocht. Ze kan haar geluk niet op en haast zich naar het ziekenhuis. Ze mag nog niet meteen bij hem, want hij wordt onderzocht. Dan verschijnt Judith weer in beeld. Nog altijd is Linda woedend op haar voormalige ‘vriendin’. 

Het spel is nu echt uit. De politie komt en neemt Judith vast. Linda ziet hoe Judith in de politieauto stapt en haar het politiebureau gebracht wordt. Is dit dan echt het einde van Judith? Met Anton liep alles gelukkig goed af. Hij is blij dat het nu allemaal achter de rug is. Hij heeft de ‘aanslag’ op zijn leven overleefd. Maar houdt hij er echt geen blijvende schade aan over?

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.