Bioscoop Releases: The War With Grandpa, David Copperfield en Rogue
Bron: Pathé

Bioscoop Releases: The War With Grandpa, David Copperfield en Rogue

Geschreven door Liam Rensink Laatste update:

Nu de maatregelen omtrent het coronavirus versoepelen, verschijnen eerder uitgestelde filmreleases in de bioscoop. Twee keer per maand bespreken we een aantal nieuwe filmtitels die in de bioscoop zullen verschijnen.

The War with grandpa

Omdat zijn opa Jack noodgedwongen bij de familie intrekt, moet de tienjarige Peter zijn kamer aan hem afstaan. Peter wil zijn slaapkamer koste wat kost terug en samen met zijn vrienden doet hij er alles aan om zijn opa uit zijn slaapkamer te verdrijven. Dit betekent oorlog, want opa laat niet zomaar met zich sollen en schakelt de hulp van zijn eigen vrienden in. Een race tegen de klok, waarbij alle streken uit de kast worden getrokken. The War With Grandpa draait vanaf 16 september is de bioscoop.

The personal history of David Copperfield

Nadat hij door zijn stiefvader uit huis wordt gezet, belandt David van het ene avontuur in het andere en ontmoet hij de meest excentrieke personages uit het Victoriaanse Engeland zoals zijn extravagante tante Betsy (Tilda Swinton). Zijn reis leidt hem van vodden naar rijkdom en weer terug, maar de leergierige Copperfield trotseert zowel voor- als tegenspoed met opgeheven hoofd.

Rogue

Teamleider Samantha O'Hara leidt een team van soldaten tijdens een gewaagde missie: gijzelaars redden van hun ontvoerders in het afgelegen Afrika. Maar terwijl de missie mislukt en het team strandt, komen ze tegenover een bloedige, meedogenloze bende rebellen te staan en een horde van uitgehongerde, woedende leeuwen. Rogue is vanaf 24 september te zien in de bioscoop.