Bioscoop Releases: Niks Vreemds Aan, The Ice Road en The Father
Bron: Pathe

Bioscoop Releases: Niks Vreemds Aan, The Ice Road en The Father

Geschreven door Liam Rensink Laatste update:

Het heeft lang geduurd, maar eindelijk mogen we weer naar de bioscoop.Nu de bioscopen weer open mogen, zijn er dus genoeg nieuwe films te bekijken op het witte doek. Wij houden je twee keer per maand op de hoogte van de nieuwste bioscoop releases.  

Niks Vreemds Aan 

In deze nieuwe Nederlandse film zien we zes verschillende mensen die op zoek zijn naar meer passie in hun levens en relaties. Suus en Mats hebben al een hele tijd een huwelijk waar toch wat spanning mist. Om de spanning in hun huwelijk terug te brengen besluiten ze zich in te schrijven voor een swingers-app. Dit staat garant voor een hoop ongemakkelijke momenten. Niks vreemds aan in vanaf 19 augustus te zien in de bioscoop. 

The Ice Road

Ook vanaf 19 augustus verschijnt de film The Ice Road op het witte doek. Deze film vertelt het verhaal van Mike. Mike is een Ice Road Trucker die een ogenschijnlijk onmogelijke reddingsmissie moet begeleiden. In het afgelegen noorden van Canada stort een diamantmijn in en Mike moet de wanhopige mijnwerkers zien te redden.

The Father 

Anne zoekt een verzorgster voor haar dementerende vader Anthony. Anthony staat niet bepaald te springen voor alle hulp en wijst keer op keer een verzorgster af. Voor Anthony is er niet meer duidelijk wat er zich in echt afspeelt en zo is zijn vertrouwde omgeving opeens niet zo vertrouwd. The Father is vanaf 26 augustus in de bioscoop te zien.