Mattie Valk en Marieke Elsinga verlengen contract bij Qmusic
Bron: Qmusic

Mattie Valk en Marieke Elsinga verlengen contract bij Qmusic

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Mattie Valk en Marieke Elsinga hebben hun contract bij Qmusic verlengd. Het duo is nog de komende drie jaar te horen in de ochtendshow op Qmusic.  Ook nieuwslezer Anne-Marie Rozing en de andere personality's uit de ochtendshow, Tom 'van de Intercom' de Graaf, Joe 'Stagiair van de show' Stam zijn de komende tijd te horen in de ochtendshow die record na record verbreekt op Qmusic.

Programmadirecteur Dave Minneboo: "Met Mattie en Marieke hebben we een supersterk duo in de ochtend. De chemie tussen de twee en de rest van het team spat ervan af. Luisteraars weten de ochtendshow ook te waarderen, want er worden keer op keer records gevestigd. We zijn dan ook heel trots dat Mattie en Marieke de komende jaren elke werkdag te horen blijven op Qmusic."

Tijdens de coronacrisis is de ochtendshow van Mattie en Marieke met een uur verlengd om beter aan te sluiten op het ritme van de dag van de luisteraars. Normaal duurde de ochtendshow van 6.00 tot 9.00 uur, maar door het extra uur stopt deze om 10.00 uur. Het Foute Uur wordt daarna aansluitend door dj Menno Barreveld gepresenteerd. Mattie en Marieke keren vanaf maandag terug van hun vakantie.