Must-see van de week: Breaking Bad
Bron: Flickr

Must-see van de week: Breaking Bad

Geschreven door Vincent Popken Laatste update:

Het aanbod van streamingsdiensten groeit met de dag. Om wat overzicht te brengen in deze digitale jungle van films en series geeft Showbizznetwork.nl elke week een must see-tip. Vandaag komt de kijk-tip van Vincent.

Het leuke aan deze must-see rubriek is dat er niet alleen gloednieuwe, maar ook de al wat oudere series aandacht krijgen. Deze week raad ik je Breaking Bad aan om te gaan kijken. Wat maakt deze serie uit 2008 zo leuk om naar te kijken? De originele verhaallijn en dat hij met vijf seizoenen eigenlijk te kort is.

Breaking Bad gaat over een scheikundeleraar die terminaal ziek blijkt te zijn. Om ervoor te zorgen dat zijn gezin na zijn dood niet in een financiële crisis belandt, besluit de leraar samen met een leerling de drug crystal meth te gaan maken en te verkopen. 

Zoals ik in het intro al aangaf vind ik het heel jammer dat het maar bij vijf seizoenen is gebleven. Je wilt weten hoe het verder gaat met alle karakters die voorbijkomen in de serie. De makers van de serie vonden dat enigszins ook en kwamen met een spin-off (Better Call Saul) over een van de personages en vorig jaar verscheen de film El Camino: A Breaking Bad Movie.