Lies Visschedijk en Waldermar Torenstra in feelgood film

Lies Visschedijk en Waldermar Torenstra in feelgood film

Geschreven door Pieter Jongsma

Lies Visschedijk en Waldemar Torenstra spelen de hoofdrollen in de nieuwe feelgood film SINGEL 39. De opnames starten eind augustus. Zo maakte AVROTROS bekend.

SINGEL 39 is een origineel verhaal met actuele thema’s en herkenbare humor. Mo – kort voor Monique – heeft slechts één focus in haar leven: haar medische carrière. Al het andere is van ondergeschikt belang.

Lies Visschedijk heeft er zin in. “Ik heb er ontzettend veel zin in. Leuk om weer een heel ander personage te spelen. Monique is een hartchirurg die zich altijd volledig op haar carrière heeft gestort. Ze heeft nauwelijks een privéleven en heeft nooit een kinderwens gehad. Dan krijgt ze een nieuwe buurman die precies het tegenovergestelde is. Het klikt enorm tussen de twee, maar van een romance is geen sprake.”

Het scenario van SINGEL 39 is geschreven door Eddie Terstall naar een verhaal van Marnie Blok. Frank Krom regisseert. De film wordt geproduceerd door Millstreet Films, in co-productie met AVROTROS. De film wordt in het najaar van 2019 verwacht.

Foto: AVROTROS