Vanavond op tv: Lies Visschedijk speelt hoofdrol in dramaserie Het A-Woord
Bron: EO

Vanavond op tv: Lies Visschedijk speelt hoofdrol in dramaserie Het A-Woord

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Actrice Lies Visschedijk maakt vanavond haar opwachting in de nieuwe NPO1-serie Het A-woord. In de serie speelt Visschedijk moeder Mariël, de serie is volgens de actrice een bijzonder project. 

"Dat je zo verschillend bent en dat je soms zo weinig van elkaar begrijpt, is soms ook een bron van inspiratie. Het leert je om ook op een andere manier naar het leven te kijken. Ik denk dat je een leuker en mooier persoon wordt als je omgaat met iemand waar je weinig van begrijpt maar die je wel wil snappen.", laat Lies weten.

Naast Lies Visschedijk zijn ook Guy Clemens, Bart van den Berg, Peter Blok (Familie Kruys, Volgens Robert), Aiko Beemsterboer (Vechtmeisje), Marcel Harteveld en Yootha Wong-Loi-Sing (Oprah-serie Love is).

Het A-Woord is een Nederlandse adaptatie van de Israëlische serie ‘Yellow Peppers’. Bij de totstandkoming van de Nederlandse serie spraken de makers met ervaringsdeskundigen om zo de serie te kunnen toespitsen op onze specifieke Nederlandse situatie. Inmiddels brachten meerdere landen al succesvolle eigen versies. De BBC maakte onlangs bekend om met een derde seizoen van hun versie ‘The A word’ te komen.

Het A-Woord vanaf vanavond om 21.35 uur bij de EO op NPO 1.