Geer & Goor, Floortje en Penoza maken kans op Ring

Geer & Goor, Floortje en Penoza maken kans op Ring

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Geer & Goor: Zoeken een hobby, Floortje naar het einde van de wereld en Penoza IV zijn genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring 2016, dat is maandagavond bekendgemaakt in RTL Boulevard. De drie genomineerden strijden tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala om de tv-prijs.

Het Nederlandse publiek kan tot maandagochtend 10:00 uur stemmen voor de Gouden Televizier-Ring. Ook konden televisiekijkers stemmen voor de categorieën Televizier Talent Award en de Zilveren Televizier-Sterren voor beste Presentator, Presentatrice, Acteur en Actrice.

Art Rooijakkers, Humberto Tan en Johnny de Mol zijn genomineerd in de categorie voor beste presentator en Chantal Janzen, Floortje Dessing en Geraldine Kemper voor beste presentatrice. Brugklas, Pauls Puber Kookshow en Puberruil Zapp maken kans op de Gouden Stuiver.

Nieuw dit jaar is de prijs voor beste acteur en actrice in een Nederlandse tv-serie. Achmed Akkabi, Thom Hoffman en Victor Reinier maken tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala kan op de prijs voor beste acteur en Angela Schijf, Isa Hoes en Monic Hendrickx op de prijs voor beste actrice.

De felbegeerde televisieprijzen worden dit jaar tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala niet uitgereikt in Koninklijk Theater Carré, maar in de Heineken Music Hall in Amsterdam. AVROTROS zendt het 51ste Gouden Televizier-Ring Gala op donderdag 13 oktober live uit op NPO 1.

De genomineerden voor de Televizier Talent Award worden vanavond, maandag 26 september, bekendgemaakt bij Peter van der Vorst in RTL Late Night om 22:30 uur op RTL4.

Bekijk Penoza op TVblik.nl/penoza