Tygo Gernandt speelt hoofdrol in detectiveserie Odds

Tygo Gernandt speelt hoofdrol in detectiveserie Odds

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

RTL5 komt met de nieuwe detectiveserie Odds, waarin een hyperintelligente statistiekenfreak en een levensgenieter pur sang centraal staan. Acteurs Tygo Gernandt en Willem Voogd spelen het top-duo Tom en Neil, wiens paden bij toeval kruisen en een gouden team blijken te zijn.

Tom en Neil zijn rijk geworden met live sports betting en gebruiken diezelfde talenten om ogenschijnlijk onoplosbare moordzaken te ‘kraken’. De één is een analytisch genie, die leeft in een wereld van statistieken en cijfers. De ander is een levensgenieter en womanizer.

Naast Tygo Gernandt en Willem Voogd behoren ook Hannah Hoekstra, Oscar Aerts, John Williams, Lotte Driessen en Margo Dames tot de hoofdcast van Odds. De regie van de nieuwe detectiveserie Odds is in handen van Danyael Sugawara, die eerder al de Gouden Kalf Publieksprijs won.

Wanneer Tom en Neil onverhoopt verzeild raakt in een moordzaak waarbij de dood op een goede vriend onderzocht wordt, ontmoeten Tom en Neil rechercheur Kim (Hannah Hoekstra). De ambitieuze rechercheur ziet al snel de grote waarde in van deze unieke combinatie.

Odds is begin 2017 te zien op tv-zender RTL5 en on-demand-dienst Videoland te zien.

Zet je wekker voor de nieuwe serie Odds op TVblik.nl/odds