Vivienne van den Assem als informate in Flikken Maastricht

Vivienne van den Assem als informate in Flikken Maastricht

Geschreven door Pieter Jongsma

Vivienne van den Assem maakte vorige week al even kort haar opwachting in FLIKKEN MAASTRICHT. In de aflevering van vrijdag 15 maart blijkt dat zij een belangrijke schakel is in het onderzoek naar de criminele activiteiten van een motorbende. Tonja’s vriend blijkt door de motorclub te worden gechanteerd en zij weet daar meer over te vertellen. Als Eva dit meldt aan hoofdinspecteur Mechels, wil zij Tonja inzetten als informante om zo zicht te krijgen op de activiteiten van de motorclub. Eva voelt er echter niks voor om een vriendin dit gevaarlijke traject in te sturen maar ze wordt onder druk gezet. Het lijkt de enige manier om de motorclub te pakken.

Verder in deze aflevering doet een arts aangifte tegen een collega. Hij zou, op aandrang van de wanhopige ouders, euthanasie gepleegd hebben op een paar maanden oude baby zonder de juiste protocollen te volgen. Maar de arts in kwestie ontkent de euthanasie. Wolfs en Eva moeten uitzoeken wat er echt gebeurd is en dat levert een heel ander beeld op. 

Rolverdeling
Floris Wolfs – Victor Reinier, Eva van Dongen – Angela Schijf, Marion Dreesen – Oda Spelbos, Romeo Sanders – Sergio Romero IJssel, Frieda Mechels – Ria Eimers, Esmee van Rooy – Jamie Grant, Tonja – Vivienne van den Assem, Daan de Vos – Thomas Acda.
Gastrollen in afl 4:  Mary-Lou van Steenis, Caya de Groot, Nanette Drazic, Sjoerd Pleysier en Theo de Groot.