Jeroen van der Boom start met Holland Zingt... en ontvangt topartiesten!

Jeroen van der Boom start met Holland Zingt... en ontvangt topartiesten!

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Vanaf aanstaande zaterdagavond om 23.00 uur verandert SBS6 in Holland Zingt… acht weken achter elkaar in het gezelligste muziekcafé van Nederland. In de eerste aflevering zingt gastheer Jeroen van der Boom samen met Jamai Loman, Ellen ten Damme en Xander de Buisonjé.

Jeroen ontvangt elke week andere Nederlandse topartiesten en brengt met hen de grootste hits en mooiste klassiekers rondom een bepaald thema ten gehore. Holland Zingt… bijvoorbeeld ‘De Grootste Pophelden’, ‘Souldiva’s’ en ‘Nederlandse Helden’.

Naast een website met uniek backstage materiaal, is er ook elke week een speciale actie: Jeroen nodigt de kijkers uit mee te schrijven aan een nieuwe tekst op bestaande nummers. Op basis van de inzendingen wordt een nieuwe versie gemaakt die gratis online is te beluisteren. Holland Zingt… is vanaf zaterdag 25 oktober te zien om 23.00 uur bij SBS6.

Aflevering 1
In het nieuwe SBS6 programma Holland Zingt… zingen bekende artiesten onder leiding van gastheer Jeroen van der Boom elke week nummers in een ander thema. In de eerste aflevering brengt Jeroen samen met Jamai Loman, Ellen ten Damme en Xander de Buisonjé een ode aan de grootste pophelden met de mooiste classics. In andere afleveringen van de reeks Holland Zingt… komen onder anderen Paul de Leeuw, Gerard Joling, Henk Westbroek, René Froger en Karin Bloemen langs om samen met Jeroen de mooiste nummers ten gehore te brengen.

Kijkers schrijven mee
Om het gezellige muziekcafé nog dichter bij de kijkers thuis te brengen, roept Jeroen ze elke aflevering op om mee te schrijven aan een tekst op een bestaande hit. Deze tekst - een regeltje, heel couplet, of refrein van een lied - kan ingestuurd worden via sbs6.nl/hollandzingt. Met de leukste inzendingen maakt Jeroen een nieuwe versie van het nummer, dat na afloop gratis, online te beluisteren is via hollandsnieuwe.nl.

Holland Zingt…
vanaf zaterdag 25 oktober om 23.00 uur bij SBS6