Jorien Renkema maakt overstap naar Qmusic
Bron: Qmusic

Jorien Renkema maakt overstap naar Qmusic

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Jorien Renkema maakt de overstap van NPO 3FM naar Qmusic. Ze maakt vanaf 2 maart haar eigen programma op de zaterdag- en zondagochtend. Ze zal te horen zijn tussen 07.00 en 09.00 uur.

De afgelopen jaren was Jorien te horen op 3FM. Waar ze een dagelijks programma maakt tussen 10.00 en 13.00 uur. "Ik heb heel veel zin om bij zo'n mooi, positief station te komen werken en ik hoop dat ik een goede, enthousiaste toevoeging ben aan het team.", laat Jorien weten.

“Met Jorien halen we een veelzijdig radiotalent in huis”, vindt Roland Snoeijer, programmadirecteur van Qmusic. “Jorien staat voor feelgood-radio en heeft altijd de juiste connectie met de luisteraars. Haar manier van radio maken past perfect bij Qmusic en we zijn dan ook heel blij dat ze binnenkort in het weekend van Qmusic te horen is.”

Gisteren werd bekendgemaakt dat Kimberley Dekker definitief de overstap maakt van Qmusic naar de radiozender JOE. Haar tijdelijke vervanger Vincent Pronk blijft vast te horen op Qmusic op de late zondagavond. Daarnaast blijft Edwin Noorlander als vaste vervanger te horen op Qmusic. Met de komst van Jorien en het nieuwe programma van Vincent Pronk is de weekendprogrammering van Qmusic weer compleet.