Suus was verbaasd door relatie Bram en Esra: ‘Had niemand aan zien komen’
Bron: RTL

Suus was verbaasd door relatie Bram en Esra: ‘Had niemand aan zien komen’

Geschreven door Redactie

Het kwam voor Suus uit B&B Vol Liefde als een verassing dat B&B-eigenaar Bram, met wie zij op date ging, na het programma een relatie kreeg met Esra, één van de dates van B&B-houder Joy. “Ik was natuurlijk ook een beetje verbaasd, want dit had niemand aan zien komen”, vertelt Suus in B&B De Podcast.

Toen Suus het nieuws hoorde, heeft ze Bram een berichtje gestuurd. “Ik appte hem: hoe is dit een match? Toen heeft Bram mij uitgelegd dat Esra vroeger op een boerderij heeft gewoond in Zweden en dat zo’n leven helemaal haar ding was, ze was dus al best wel boers. Toen hij dat uitlegde, snapte ik het helemaal.”

Suus vond in B&B Vol Liefde geen man, maar wél een baan. Ze werkte de afgelopen tijd in de B&B van Debbie. Suus is voor de feestdagen in Nederland, maar weet nog niet of ze teruggaat. “Ik twijfel nog heel erg. Ik moet even een goed gesprek met Debbie voeren, want als ik terugga wil ik voor langere tijd”, zegt ze.

Debbie vond wel de liefde, date Paul mocht blijven. “Ze zijn heel schattig samen. Het lijkt alsof ze al jaren een relatie hebben, maar dat is natuurlijk niet zo. Het voelt gewoon heel vertrouwd. Ik heb ook een hele goede band met ze. Ze voelen voor mij als een extra vader en moeder”, aldus Suus in B&B De Podcast.

Luister B&B De Podcast over Winter Vol Liefde. Te vinden in alle podcast-apps.

Niks missen en meepraten over Winter Vol Liefde? Word lid van onze Facebook-groep!