Net5 luidt het nieuwe jaar in met Hostages

Net5 luidt het nieuwe jaar in met Hostages

Geschreven door Pieter Jongsma

Op 1 januari 2014 lanceert Net5 de nieuwe Amerikaanse serie Hostages met een driedubbele aflevering. Deze spannende dramaserie gaat over topchirurg Ellen Sanders (Toni Collette) die de belangrijke taak krijgt om de president te opereren.

Op de vooravond van de ingreep worden Ellen en haar gezin echter gegijzeld door Duncan (Dylan McDermott) en zijn gevolg. Zij stellen Ellen voor een groot dilemma: het leven van de president òf de veiligheid van haar gezin. Na de kick-off op woensdag 1 januari om 20.30 uur is de serie elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij Net5.

De gegijzelden
Ellen Sanders is topchirurg en wordt gekozen voor de operatie van de president van de Verenigde Staten. Maar de avond voor de ingreep dringen gemaskerde mannen het huis van de familie Sanders binnen en gijzelen Ellen, haar man Brian (Tate Donovan) en hun twee kinderen Morgan (Quinn Shephard) en Jake (Mateus Ward). De gijzelaars eisen dat Ellen de president vergiftigt tijdens de operatie. Zo niet, dan doen ze haar familie wat aan. Ellen en haar familie laten het er niet bij zitten en proberen alles om er onderuit te komen.

De gijzelaars
Duncan Carlisle (Dylan McDermott) is de leidinggevende gijzelaar in het verhaal, maar ook FBI-agent. Hij is op de hoogte van een complot rondom de president en heeft als missie om de president van het leven te beroven. Samen met zijn schoonbroer Kramer (Rhys Coiro), ex-militair Archer (Billy Brown) en de mysterieuze Sandrine (Sandrine Holt) gijzelt hij de familie Sanders. Duncan doet er alles aan om zijn doel te bereiken, ook al brengt hij hierdoor andermans leven in gevaar.

Hostages
Kick-off, drie afleveringen op woensdag 1 januari om 20.30 uur bij Net5
Hierna elke zaterdag om 20.00 uur bij Net5