Dít is de negende afvaller van Big Brother 2024
Bron: RTL / Tom Cornelissen

Dít is de negende afvaller van Big Brother 2024

Geschreven door Daniël Schalk

De negende kandidaat heeft vanavond Big Brother moeten verlaten. De Nederlanders Dilano en Alice en de Vlaamse Danny waren deze week door hun huisgenoten genomineerd. Alice en Danny kregen van de tv-kijkers de meeste stemmen, waardoor Dilano vanavond het Big Brother-huis heeft moeten verlaten.

Alle bewoners mochten deze week nomineren. Dilano kreeg de meeste stemmen, gevolgd door een gelijke stand tussen Alice, Danny en Tyron. Big Brother vroeg vanwege Fan Week de kijkers om één iemand te saven. Dat werd Tyron, waardoor Alice en Danny naast Dilano op de bank kwamen te zitten.

Aan de start van Big Brother 2024 stonden de Nederlanders Alice, Ariana, Ashley, Dilano, Lenie, Randy en Tyron en de Vlamingen Basiri, Danny, Karen, Ronahi, Sonja en Tom. Dilano en Ronahi begonnen in de geheime Mirror Room. Later betraden ook Doriana, Jimmy, Glenn, Sabeau en Nouchka het huis.

Het was Ashley die in de eerste liveshow door de kijkers naar huis werd gestuurd, maar zij mocht een dag later terugkomen vanwege het vrijwillige vertrek van Sonja. In de tweede liveshow moest Lenie vertrekken, daarna volgden Ariana, Nouchka, Basiri, Doriana en Sabeau. Vorige week moest Ronahi vertrekken.

Niks missen van Big Brother 2024? Word lid van onze Facebook-groep!