Door Natasja’s Ogen: Tegenvallende fanweek en Danny lijkt over te lopen van kamp
Bron: RTL / Tom Cornelissen

Door Natasja’s Ogen: Tegenvallende fanweek en Danny lijkt over te lopen van kamp

Geschreven door Natasja Landman

Elke donderdag deelt Natasja haar kijk op Big Brother 2024.

Deze week is het fanweek en eerlijk is eerlijk, ik had er iets meer van verwacht. De fans mochten de duo’s bepalen, maar zijn eigenlijk wel voor een beetje de standaard duo’s gegaan. Er zijn twee duo’s waarbij de kampen gemixt zijn, als eerste Jimmy en Alice, maar die zijn allebei nog wel goed met iedereen en toch een beetje de underdogs. En het duo Randy en Ashley, dat vind ik dan wel een leuk onverwachts duo. Ze pakken het samen ook erg goed op, ook al kunnen ze het niet goed met elkaar vinden.

De grootste fans van de bewoners speelde voor hen de opdracht voor een vrijstelling en dat was vooral voor de bewoners wel heel leuk. Er is geen grotere fan dan je familie of beste vrienden. De bewoners konden meekijken hoe een familielid of beste vriend voor hen aan het strijden was. Voor Randy en Ashley leverde dit zelfs een vrijstelling op voor de nominatie.

Telefoon

Verder vond ik de fanweek niet zo heel erg interessant, er waren vragen te koop en deze leverde informatie op. Zo kreeg Dilano antwoord op de vraag wie hij niet moet onderschatten. Daar kwamen Tom, Jimmy en Ashley uit. Tom en Ashley had hij wel verwacht, maar waarom Jimmy daar staat snapt hij niet. En dat is natuurlijk precies de bedoeling van deze vragen. Zo was er ook de vraag te koop wie er het populairst is buiten het huis, deze vraag kostte alleen 25 coins en dat vonden de bewoners het niet waard.

Naast de vragen kregen de bewoners ook af en toe telefoon van fans. Deze gaven verschillende adviezen en meningen over de duo’s. Zo kreeg Jimmy te horen dat Dilano misschien niet helemaal zuiver is, maar vals. Maar Dilano had natuurlijk ook al te horen gekregen dat hij Jimmy niet moet onderschatten. Dat komt natuurlijk omdat ze goed met elkaar omgaan, maar eigenlijk toch allebei bij een andere kamp horen. Dus eigenlijk hadden ze dit wel kunnen verwachten, het is alleen de vraag wat ze ermee gaan doen.

Danny

Danny lijkt heel erg te zitten met zijn positie in het huis, tenminste dat denkt de rest. Hij lijkt een beetje in paniek. En tussen twee kampen te schipperen. Vorige week had hij samen met Glenn de power of nomination en twijfelde hij al of hij Ashley en Tom moest nomineren. Nu kreeg hij dan ook nog als feedback vanuit de telefoontjes van de fans dat hij gezien wordt als meeloper. Ik denk dat hij verwacht dat hij in kamp Ashley de eerste is die opgeofferd zal worden en zich probeert veilig te stellen in het andere kamp.

Niet alleen bij kamp Ashley valt het op, maar ook juist degene uit het andere kamp vinden het raar. Daar heeft hij waarschijnlijk nog wel even geluk, die zullen eerder Ashley en Tom nomineren dan Danny. Behalve dan als de rest allemaal is vrijgesteld. Het leuke aan fanweek zou ik eigenlijk wel vinden als de fans zouden mogen nomineren. Of als er in het huis op het scherm allemaal berichtjes van fans zouden komen net als in eerdere seizoenen al eens gedaan is. En dat dit de onderlinge verhoudingen wat meer op scherp zouden zetten. Dat ze ook zien wat voor leuke berichten er ook door fans gestuurd worden. Ik moet echt zeggen dat ik veel meer van fanweek had verwacht en ook gehoopt. Ik ben benieuwd naar het thema voor volgende week.

Niks missen van Big Brother 2024? Word lid van onze Facebook-groep!