Hila Noorzai tekent nieuw contract bij AVROTROS
Bron: AVROTROS

Hila Noorzai tekent nieuw contract bij AVROTROS

Geschreven door Pieter Jongsma

Hila Noorzai heeft een nieuw contract getekend bij AVROTROS. Vanaf vandaag is ze een vast gezicht van de omroep. Ze heeft een contract getekent voor onbepaalde tijd.

Naast het gezicht van EenVandaag zal Hila ook te zien zijn in andere programma's van AVROTROS. Programma’s waarbij haar journalistieke kant tot zijn recht komt, maar waar ook haar ambitie om verhalen te vertellen en haar nieuwsgierigheid goed van pas komen.

Hila Noorzai: "Een vast contract bij AVROTROS is een enorme mijlpaal in mijn carrière. Ik ben heel blij met het vertrouwen en de ruimte die ik krijg. Ruimte om, naast EenVandaag, aan spannende projecten te werken waar ik mijn nieuwsgierigheid en journalistieke interesse in kwijt kan. Daar heb ik enorm veel zin in!"

Bart Barnas, mediadirecteur AVROTROS: "Hila is al 3 jaar te zien en te horen bij AVROTROS en heeft zich nu voor onbepaalde tijd aan onze omroep verbonden. Daar ben ik heel blij mee want met Hila hebben we naast een goede journalist, een veelzijdige presentator in huis. Ze staat ervoor open om nieuwe formats uit te proberen en is altijd op zoek naar mooie, inspirerende en bijzondere verhalen. En hoewel ik er verder nog niets over kan zeggen weet ik dat zij niet kan wachten tot ze Nederland kan verrassen met een nieuw programma waarbij verschillende fysieke en psychologische uitdagingen centraal staan."