Deze week in B&B Vol Liefde: Tied van kommen en tied van gaan
Bron: RTL

Deze week in B&B Vol Liefde: Tied van kommen en tied van gaan

Geschreven door Nona Tolol

Elke maandag blikt Nona vooruit op de komende week in B&B Vol Liefde.

Met nog slechts twee weken te gaan, volgen de nieuwe singles, maar ook de exits elkaar in snel tempo op. Ja, want hoe zit het er eigenlijk mee. Hebben enkele eigenaren al l'amour gevonden of is er nog de verwachting dat die komt?

Walter

Bij Walter is slechts Corina nog aanwezig. We hebben allemaal Ingrid haar 'ik voel fuck you, ik voel me pissig'-vertrek kunnen zien. Nee, een knuffel hoefde ze niet meer. Die had ze al gehad. En dat zelfgeplukte boeketje dat ze nog tegoed had, kon Walter in zijn euh… zonnevlecht, op een hele donkere plek, steken.

Exit, Ingrid. Zal Walter dan uiteindelijk kiezen voor vogelaar Corina die veel weet over pimpelmeesjes, vuurvlinders en wielewalen? Of zet hij haar 'on hold' in afwachting van de laatste single..?

Marian

Met de komst van Kees Koets, alias Tom 'gâhwd' is er direct veel reuring in Marian dr roze villa gekomen. Ed vindt het allemaal vermakelijk maar voorziet geen match. Ja, kom nou. Hij acht zichzelf een stuk geschikter.

Hij ziet Marian heus wel kijken naar hem wanneer hij als een ingevette Chippendale op leeftijd op een ligbedje ligt. En Olof? Tja, of hij heeft zijn gehoorapparaat weer niet in, of hij is net te laat bij het ligbed omdat Ed er al op ligt. En verder… hij ligt vrijwillig in een hok tussen de zwembadpomp en tuinspullen. Ja, da's helemaal prima, heeft ie geen moeite mee.

En straatmuzikant Tom? Ed ziet hem niet als concurrentie. Maar tóch. Stel dat Marian opeens het licht ziet met Tom.  Stel je toch eens voor; ze schopt Ed eruit, sluit zichzelf met Tom aan bij de Hare Krishna, loopt voortaan in kaftans en tulbanden, begint een geitenboerderij en biologische botoxfarm, staat op zaterdag met tamboerijn bij de plaatselijke supermarkt en geeft al haar geld weg aan Olof. Oh ja. En haar Porsche ook. Stel je toch eens voor.

Bram

Bij Bram ziet Suus met lede ogen toe hoe Bram en Caroline hoe langer hoe meer naar elkaar toe trekken. En nog niet eens omdat deze zelf gebrouwen drankjes van vlierbessen en zelf gevonden plantjes aan Bram kado gaf.

Waarschijnlijk toch het leeftijdsverschil en gebrek aan levenservaring bij Suus, volgens Bram. Er komen nog twee singles bij Bram. Zal Suus dan weer verder op tienertour zijn? Of krijgt ze meteen een lift van Caroline?

Martijn

Martijn heeft altijd meer aandacht gehad voor zijn daghappen en specials dan voor zijn dates. Tamara 'voor frikandellen kun je me altijd wakker bellen' lijkt de uitzondering op de regel. Hij vindt haar leuk.

Sowieso de allerleukste van de vrouwen die hij heeft uitgenodigd. Voor het eerst heeft hij geen interesse getoond voor de daghap 'Thaise bitterbal met hutspot en 'saté-sos.' Die blijft voorlopig op het menu. Hopelijk Tamara óók.

Joy

Het is druk bij Joy op de berg. Tegelijk met de nieuwe singles Danie enne..ik weet dr naam even niet, lijkt Joy zijn levenslust en spirit te zijn teruggekeerd. Oh nee, energie, het is energie. En zijn purpose. Ook dat. Hij is weer terug in het proces. Hoe zou dat komen?

Gezien Babette haar aanhoudende vragen en cacao-ceremonies (Joy kan geen chocomel meer zien) moet hij nu écht keuzes gaan maken. Want is zijn opleving tijdelijk en is het exit nieuwelingen? Of mag Babette haar klankschalen, stemvorken en cacao gaan inpakken en op zoek gaan naar een andere berg of universum?

Petri

Toine, Olaf en Hans bleken het niet te zijn geweest voor Petri. Maar daar hebben we Thomas. Hij lijkt goed om te kunnen gaan met Petri haar nogal directe manier van communiceren. Hij heeft geen sik, kuif of plakplaatjes.

Hij heeft niks met bomen snoeien en heeft ook geen 'rare' quotes op zijn wagen geplakt. Daarnaast lijkt hij hetzelfde gevoel voor humor als Petri te hebben. Een match made in heaven, zou je zeggen. Zou je zeggen, ja. Alleen de spark, vonk of hoe je het wilt noemen, ontbreekt nog. Hij is de laatste vrijgezel. Wat gaat het worden, Petri?

Debbie

Bij publiekslieveling (als ik de commentaren zo lees) Debbie is het nog steeds labradoodle Paul die haar trouwe metgezel is. Debbie voelt nog steeds geen fysieke aantrekkingskracht naar Paul toe. Iets wat wel een wezenlijk onderdeel zou moeten zijn als je streeft naar echte verliefdheid.

Ja, want Debbie wil graag verliefd worden. Logisch. Maar dat gaat niet op commando. Maar zij wacht de komst van de laatste vrijgezel af. Ene Harrie. Op de één of andere manier lijkt zij haar hoop op hem gevestigd te hebben. We gaan het zien.

Leendert

En dan tenslotte Leendert in zijn sombere Temple of Doom in de nog somberdere, mistroostige en regenachtige Belgische Ardennen. Na Thalia kwam Niesje maar zelfs zijn vieze onderbroekenglijbaan kon haar niet overhalen om te blijven. Nog twee vrijgezellen te gaan, ladykiller.

Nummer 6, Susanne, is net gearriveerd. Na een nogal chaotisch begin en enige spraakverwarring (Leendert wilde de GGZ-klinieken al bellen of er patiënten waren weggelopen) wist Susanne toch nog een glimlach op zijn gezicht te toveren. Natuurlijk had Leendert het alweer over samenwonen en bij hem intrekken gehad maar daar reageerde Susanne gelukkig vrij nonchalant op. We zien wel, zei ze.

Wij gaan het óók zien, is het een blijvertje of niet? En behoort Thalia definitief tot het verleden?

Luister B&B De Podcast over B&B Vol Liefde. Te vinden in alle podcast-apps.

Niks missen en meepraten over B&B Vol Liefde? Word lid van onze Facebook-groep!