Verraderlijke Post: Ah ah ah ah stayin’ alive, stayin’ alive

Verraderlijke Post: Ah ah ah ah stayin’ alive, stayin’ alive

Geschreven door Sonja Koolen-Masseling Laatste update:

Haai Billy Boy,

Laat ik beginnen met het geven van een tip. Altijd luisteren naar een vrouw, in dit geval naar Noor. Hoor je wat ze tegen je zegt? Ze probeert je duidelijk te maken hoe ontzettend overdreven Maria reageert. Eindelijk......éindelijk iemand die het door heeft en Billy Boy....ook Selma heeft het door. Nou had Selma wel vaker iets door en zat ze er met haar scherpe snater flink naast, maar in dit geval zou ik als ik jou was, écht naar beide meiden luisteren.

Ik mag toch aannemen dat je óók hebt gehoord dat Maria zich echt op een vreselijke manier heeft versproken? Thomas WAS zó ontzettend leuk...hoezo WAS???? En wat je vooral NIET moet doen is luisteren naar Jessie want die slaat echt de plank op alle fronten mis.

Gelukkig kun je zelf ook nog nadenken, al heb ik daar de laatste afleveringen wel zo mijn twijfels over gehad moet ik je eerlijkheidshalve bekennen. Fijn dat jij nu ook denkt dat Maria ‘over de top’ is en ik vraag me af of je dat écht door hebt, of dat je gewoon met alle winden mee waait. Wel een beetje jammer dat je het met Jessie deelt, want die heeft haar theorie al klaar en denkt dat ze de 3 verraders door heeft. Dat oergevoel van Jessie zegt namelijk, dat JIJ óók een verrader bent en dat deelt ze...uiteraard met Maria. Uitgerekend met Maria!!

Het bommetje ‘Maria’ drop je heel handig in jullie auto en je krijgt iedereen mee. Dat was simpel en dan die reactie van Sander. Ik ga hélemaal stuk! Die heeft ineens het licht gezien, want als hij als enige overblijft van de verraders, dan gaat hij er met de pot zilver vandoor. Werk aan de winkel Billy Boy. Focus je vooral even op je mede-getrouwen en dan met name op Jessie, want die kwaakt zoveel onzin bij elkaar in de auto waarin ze zit, dat zelfs ik er niets meer van begrijp, maar Jessie weet het zeker, Selma is een verrader. Toe...praat even met haar, wil je? Ik zou namelijk Maria wel graag zien vertrekken. Het wordt tijd dat jullie een verrader eruit kieperen!

De ontvoerde ‘vrienden’ worden helaas gevonden door het groepje waar Maria en Katinka inzitten. Dikke pech voor je jongen. 2 Verraders gaan de wapenkamer in en jij dus niet. Helaas ben jij niet bij het enórme theaterstuk wat Maria opvoert bij de taxi. Ik zie mensen écht kijken met een gezicht van WTF is die daar dramatisch aan het doen. Jammer dat je niet snel genoeg was, met je dikke polsjes en enkeltjes, dan was je vermoeden bevestigd. Selma zit vol op Maria en ze krijgt Ferri ook aan het twijfelen. Zelf krijg ik zo langzamerhand wel wat jeuk van het overdreven gedrag van Maria, die als een kat in het nauw, Sander nog maar een keer voor de bus flikkert. Dus wat mij betreft......aju paraplu Maria en laat maar doorkomen die nieuwe verrader.

Maar wat heb ik me op jou verkeken zeg!! In je kerker laat je Betty en Noor je ‘analyse-boek’ zien en wat héb jij een theorie zeg en het klopt ook nog eens als een bus! Maar wordt dit ook een ‘Auf wiedersehen Mariaatje? En dan Selma, wat gáát ze wéér tekeer en wat gooit ze bijna haar eigen glazen in. Maar jij blijft gelukkig trouw aan jezelf en je stemt op Maria. Met haar laatste sprong in het nauw deed ze zichzelf de das om!

Jij hebt je gevoel gevolgd en je bent trots op jezelf en terecht! Ik ben ook trots op je want zoveel ballen...die had ik je niet gegeven. Well done Billy Boy!!

Groetjes Sonja

P.S. Let vooral op Selma want die is levensgevaarlijk!!!

P.P.S. Misschien was het handig geweest, als je je van te voren even had ingelezen hoe het spel werkt en dat er zo maar een verrader bij kan komen.

Niks missen en meepraten over De Verraders? Word lid van onze Facebook-groep!