Lars Boele en Edwin Noorlander krijgen vast programma op Qmusic
Bron: Qmusic

Lars Boele en Edwin Noorlander krijgen vast programma op Qmusic

Geschreven door Pieter Jongsma

Lars Boele, Edwin Noorlander en Cain Slobbe zijn vanaf dit weekend te horen Qmusic. Vanaf 9 september zijn ze elk weekend met hun eigen show te horen bij de grootste radiozender van Nederland. Met de eerdere aankondiging van de nieuwe danceprogrammering met onder andere Kris Kross Amsterdam is hiermee het weekend compleet.

Lars Boele en Edwin Noorlander waren afgelopen zomer al meerdere keren te horen. Voor Cain Slobbe is het zijn eerste programma. Cain is elke vrijdagnacht te horen van 00.00 tot 02.00 uur. Lars is vanaf dit weekend te horen op zaterdag en zondagavond van 18.00 tot 21.00 uur. Edwin is op zondagavond te horen van 21.00 tot 24.00 uur.

Roland Snoeijer, programmadirecteur Qmusic: "De een krijgt zijn eerste eigen show, de andere twee zitten al jaren in het vak, met alle drie een liefde voor het maken van radio. Lars en Edwin hebben in de afgelopen jaren bewezen enorm goede radiomakers te zijn en Cain is een aanstormend talent waar we nog veel van zullen horen. Met deze dj's is het weekend weer op volle sterkte!"

Eerder presenteerde Qmusic hun compleet vernieuwde zaterdagavondprogrammering. Zo zijn vanaf 10 september Kris Kross Amsterdam en Lost Frequencies te horen op de zaterdagnacht. Kris Kross Amsterdam, dat de afgelopen jaren de Top 40 wist te veroveren, krijgt hun eerste eigen programma op Qmusic. Ook Felix De Laet, beter bekend als de internationale top-dj Lost Frequencies krijgt zijn eigen show en is van 01:00 tot 02:00 uur te horen.