Zó gaat het nu met Caroline uit B&B Vol Liefde 2021
Bron: RTL

Zó gaat het nu met Caroline uit B&B Vol Liefde 2021

Geschreven door Daniël Schalk

Hoe gaat het nu met Caroline? Showbizznetwork.nl zocht het uit!

In haar Oostenrijkse bed and breakfast ging Caroline vorig jaar zomer op zoek naar de liefde van haar leven. Even leek hij erbij te zitten. Caroline koos voor voetbalcoach Eric, maar tussen die twee werd het uiteindelijk niks. ‘Het vuurtje tussen hen is gedoofd’, liet RTL na de finale-aflevering via Instagram weten.

Caroline heeft niet alleen geen liefde overgehouden aan het programma, ze is ook haar bed and breakfast kwijt. Na B&B Vol Liefde moest Caroline de deuren sluiten. Op Instagram schreef zij dat ze vanwege economische redenen als gevolg van de coronapandemie afscheid moest nemen van haar ‘kind.’

Stylingadvies

Ze verhuisde noodgedwongen terug naar Nederland. Caroline tikte een appartement in het centrum van Alkmaar op de kop en besloot een opleiding tot vastgoedstylist te volgen. Afgelopen februari lanceerde ze haar bedrijfje Rose’s Heart. Voor 75 euro per uur voorziet Caroline je van stylingadvies.

Caroline heeft ook in Nederland nog niet haar droompartner gevonden. Ze is wel van plan om binnenkort een nieuwe B&B te starten, niet in het buitenland maar in Nederland. Het appartement in Alkmaar staat daarom te koop. Voor 350.000 euro krijg je een woonkamer, 1 slaapkamer en een badkamer.

Niks missen en meepraten over B&B Vol Liefde 2022? Word lid van onze Facebook-groep!