SBS6 brengt In Holland Staat Een Huis terug op televisie
Bron: RTL / William Rutten

SBS6 brengt In Holland Staat Een Huis terug op televisie

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

De tv-klassieker In Holland Staat Een Huis met Martijn Krabbé keert terug op televisie. SBS6 blaast het verbouwprogramma nieuw leven in. In Holland Staat Een Huis zal in 2022 bij SBS6 te zien zijn. Producent EndemolShine is momenteel op zoek naar kandidaten die elkaars huis willen verbouwen.

In het bekende televisieprogramma geven twee duo’s met hulp van een interieurontwerper elkaars huis een complete make-over. In twee dagen worden de kamers door de buren, beste vrienden of familieleden getransformeerd tot een unieke ruimte die perfect aansluit bij hun interesses of hobby’s.

RTL4 zond In Holland Staat Een Huis van 1998 tot 2006 uit. Op Twitter werd RTL deze week opgeroepen om de verbouwshow terug te brengen. Krabbé liet weten de oproep te steunen. “Het idee is verleidelijk. Ik denk alleen dat niemand durft mee te doen.” Nu blijkt dat SBS6 al aan een revival werkt.

In Holland Staat Een Huis is naar verwachting in het tweede kwartaal van 2022 te zien bij SBS6. Wie de revival van het programma gaat presenteren, is nog niet bekend.