Expeditie Robinson twee keer per week op de buis
Bron: RTL

Expeditie Robinson twee keer per week op de buis

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Het survivalprogramma Expeditie Robinson is komend tv-seizoen niet één, maar twee keer per week te zien bij RTL4. Dat heeft de tv-zender bekendgemaakt. De uitzendingen zijn op donderdag en zondag.

"Expeditie Robinson is na twee jaar terug van weggeweest. Om de verloren tijd in te halen, hebben we ervoor gekozen niet één, maar twee afleveringen per week uit te zenden", laat de zender weten. Vorig jaar ging het programma vanwege de corona pandemie niet door. De zender besloot het toch dit jaar te gaan proberen. Wel vanaf een andere locatie. 

Het 21ste seizoen speelt zich niet af op een tropisch eiland in Azië maar in de natuur in Kroatië. "Het was verschrikkelijk. Vorig jaar een heel seizoen géén Expeditie Robinson. Het heeft wat voeten in de aarde gekost, maar we zijn terug dit jaar", aldus Kaj.

Welke BN'ers mee doen aan het nieuwe seizoen is nog niet bekend. Wel gaan er verschillende namen de ronde. Eerder ging al de naam van Wietze de Jager rond, alleen was deze al eerder te zien in het programma. 

Expeditie Robinson is vanaf zondag 29 augustus iedere zondag en donderdag te zien bij RTL4.