Joey kreeg vervelend nieuws op Love Island: ‘Veel steun gehad van Luna en Deniz’
Bron: RTL / Nick van Ormondt

Joey kreeg vervelend nieuws op Love Island: ‘Veel steun gehad van Luna en Deniz’

Geschreven door Shannen Stolte

Bij de laatste herkoppeling moest Joey samen met Gwindo, Luna én Sandra (die wij ook spraken) de villa van Love Island verlaten. Wij hebben Joey gevraagd hoe het was om als een van de eerste islanders die de villa binnen kwamen nu in de laatste herkoppeling naar huis te gaan.

Je zat als één van de eerste islanders in de villa, hoe is deze tijd voor je geweest?

Ik kan wel zeggen dat dit misschien wel de meest bijzondere tijd uit mijn leven is geweest. Ik had vanaf het moment dat ik de villa in kwam meteen een goede klik met de jongens. Het voelde erg vertrouwd en ik had al snel het gevoel dat ik helemaal mezelf bij hen kon zijn. Ik heb zoveel emoties gevoeld deze periode en naast dat ik liefde heb gevonden ook vrienden voor het leven gemaakt. De dingen die je daar met elkaar mee maakt kunnen weinig mensen na vertellen en dat maakt de band speciaal.

Hoe voelt het om in de laatste week de villa te verlaten?

Ik had er vrede mee omdat ik vanaf het begin af aan alles heb mogen mee maken. Ik heb elke challenge mogen ervaren, heb elk kampvuur gezien, heb Casa Amore mogen zien en ik heb bijna elke Islander mogen ontmoeten. De andere koppels waren ook erg sterk en ik gunde hun dan ook de finale. 

Je had een goeie klik met Luna, denk je dit voort te zetten in Nederland?

Ja! Dit gaan we zeker voortzetten. Het voelt heel raar om na zo een lange tijd non-stop samen te zijn geweest opeens niet meer samen te zijn. We hebben na een dag al samen gegeten en Love Island gekeken.

Met wie kon je het beste omgaan in de villa?

Ik had eigenlijk met alle jongens een hele goede band. Ieder op zijn eigen manier. Wel waren mijn meest speciale banden met Jim en Deniz. Denk ook doordat we veel gelijkenissen hadden.

Wat was je dieptepunt in de villa? En wat was je hoogtepunt?

Mijn dieptepunt en hoogtepunt zaten eigenlijk heel dicht op elkaar. De eerste dagen in Casa Amor kreeg ik vervelend nieuws vanuit mijn privéleven. Op deze momenten had ik wat extra steun nodig. Luna en Deniz zijn er in deze periode veel voor mij geweest wat erg speciaal was voor mij. De entree en het creëren van zo een speciale band met Luna in Casa Amor was voor mij dan ook een hoogtepunt.

Wat zou je aan de islanders nog willen meegeven?

Jullie zijn allemaal speciaal op jullie eigen manier. Ik heb nog nooit zo een diverse en mooie groep mensen bij elkaar gezien. Voor mij voelen jullie als een familie. Blijf allemaal vooral jezelf want daardoor houden de mensen van jullie. Waardeer wat jullie hebben en geniet tot het laatste moment met misschien wel de liefde aan je zijde.

Niks missen van Love Island 2021? Word lid van onze Facebook-groep!