Deze week in GTST: Meerdijk is weer een inwoner rijker
Bron: RTL / Geert de Lange

Deze week in GTST: Meerdijk is weer een inwoner rijker

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Elke maandag blikt Sebastiaan vooruit op de komende week in GTST.

Het leven van de familie Verduyn stond volledig op zijn kop. Toen Demi vertelde zwanger te zijn, was dat een enorme shock. Vooral toen ze erachter kwamen wie de vader was: Marwan, de broer van Ilyas. Hij wist echter niet dat Demi nog minderjarig was. 

Het gevolg werd dat Demi het kindje wilde houden. Alleen zag Saskia dat niet helemaal zitten. Zij wilde liever dat het kindje ter adoptie werd afgestaan. Voor Julian bracht dat pijnlijke herinneringen naar boven. In zijn jeugd heeft hij bij meerdere pleeggezinnen gewoond. Hij vond uiteindelijk zijn thuis bij Laura en Robert. 

De geboorte kwam steeds dichterbij. Het blijft dan ook niet uit dat Demi gaat bevallen van een zoontje. De hele familie is even in de war. Wat gaat er nu gebeuren? Blijft het kindje in de familie? Demi is heel duidelijk: zij wil het kindje afstaan, zoals was afgesproken. Maar kan de familie wel afscheid nemen van de nieuwste inwoner van Meerdijk?

De adoptieouders zijn maar wat blij. Zij horen van de geboorte van Demi’s kindje en willen het kindje meteen meenemen. Het zorgt voor een pijnlijk situatie voor de hele familie. Is dit wel echt wat de familie wil? Wat vindt Marwan er eigenlijk van? Hij liet vanaf het begin al weten niet te maken willen hebben met het kindje. 

Ondertussen proberen Merel en Steef het thuis gezellig te maken, voor na de bevalling. Het duurt niet lang voor er een confrontatie ontstaat tussen Merel en Marwan. Voor Merel is het allemaal zijn schuld dat haar zusje nu ligt te bevallen in het ziekenhuis. 

Een toekomst voor Demi en Marwan is dan ook uitgesloten. Dat heeft Marwan meerdere keren duidelijk gemaakt. Maar de geboorte van een kindje kan mensen weer bij elkaar brengen. Gaat er dan toch nog een soort van wonder gebeuren? Blijft het kindje waar hij eigenlijk hoort? Of gaat er nog iets verrassend gebeuren?

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.